15.6 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeSzabadidőBulvárDöbbenetes felvétel: részeg embertől rezeltek be az oroszlánok (A cikk videót tartalmaz)

Döbbenetes felvétel: részeg embertől rezeltek be az oroszlánok (A cikk videót tartalmaz)

Elképesztő felvétel készült egy részeg ember és az oroszlánok találkozásáról.

A kép illusztráció. Kép: ru.euronews.com

https://www.liveleak.com/view?t=knh3g_1533397818

A fenti videót Indiában rögzítették, ahol egy részeg ember éppen egy tóba vagy folyóba eshetett, ahonnan megpróbált kimászni. Csakhogy a túlparton oroszlánok várták, amelyek ugyan ragadozó állatok és játszi könnyedséggel tudták volna elkapni a férfit, de mégsem tették.

A látottak alapján teljesen berezeltek az ittas férfitól, aki az alkoholnak köszönhetően felbátorodott és több lépést is tett, illetve mutogatott is az állatok felé, sőt egy követ is feléjük hajított, amit nem igazán díjaztak, így inkább sarkon fordultak és elsétáltak.

A férfit végül társai húzták ki a vízből egy faág segítségével.

Forrás: Blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem