5.1 C
Budapest
2022. november. 27. vasárnap

Döbbenetes, amit ez a nő tett a gyerekével

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nem kétséges, hogy egy pillanatra elment az esze.

Döbbenetes, amit ez a nő tett a gyerekével
Pillanatnyi őrültség – erre hivatkozik az az édesanya, aki egy szép napon fogta, és kilógatta a saját gyermekét az ablakon! A nő mindeközben azt kiabálta: „Wacko Jacko”, utalva ezzel arra a pillanatra, amikor 2002-ben Michael Jackson első gyermekét úgy mutatta be a világnak, hogy átlógatta a korláton.

Az angliai kisvárosban, Hull-ban élő fiatal nő állítólag akkor vesztette el egy pillanatra az eszét, amikor a rádióban egy Jacko-számot kezdtek el játszani, és valamiért úgy érezte, meg kell ismételnie ezt a borzasztó pillanatot.

Aminek egyébként tanúi is voltak: a gyermek édesapja például úgy értesült a rettenetes esetről, hogy egy telefonnal készült felvételt mutattak neki róla. „Teljesen belebetegedtem a látványba” – mesélt a férfi a vérfagyasztó pillanatról, amikor szembesült felesége tettével.

A kisbabának szerencsére nem esett baja, ám a húszas éveiben járó nőt a gyermek életének veszélyeztetése miatt 16 hetes börtönbüntetésre ítélték, amit azonban 12 hónapra felfüggesztettek, de részt kell vennie egy 30 napos rehabilitációs programon.

Csak remélni tudjuk, hogy sem senki, sem senki másnak soha többet nem jut eszébe ilyen őrültség!

Forrás: tudnodkell

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este csak 1 film! A pókerjátékosoknak, és mindenkinek ajánlom, .. egy igazán jó film: Elit játszma – videó

Winston Churchill: "A siker az a képesség, hogy az ember a kudarcok sorozata ellenére sem veszít a lelkesedéséből" Teljes...

Valósággá válhat, amit csak sci-fikben láthattunk: alagutat találtak egyik világból a másikba

A bulgáriai Szófiai Egyetem fizikusainak egy csoportja szerint a féreglyukak, azaz az univerzum egyik részét a másikkal összekötő...

Újra vele! Őszintén öleli őt Berki Mazsi

Itt a fotó Sokan gondolták, hogy a Kulcsár Edina helyére beugró Berki Mazsinak ilyen rövid felkészülési idővel semmi esélye...

Festővászon lett Herceg Erika tökéletes testéből: „Meztelenül kiállok, úgy fogtok rám festeni” – videó (18+)

Herceg Erika egy divattervezővel és egy képzőművésszel kooperálva változott igazi műalkotássá szinte egyetlen szempillantás alatt, amikor hófehér ruháját...