23.3 C
Budapest
2022. július. 5. kedd

Döbbenet, mit mesél a szemtanú: ezért verte el a plébánost a feldühödött hívő

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nem le­he­tett ke­reszt­anya, ezért mér­gé­ben jól el­verte a helyi papot egy Heves me­gyei nő, ököl­lel ütötte, sőt le is köpte a meg­döb­bent plé­bá­nost…

– A fiatal nő elkésett, ez okozta a bajt – kezdte Kati néni, aki szemtanúja volt az erőszakos eseményeknek.– A kijelölt keresztanya nem érkezett meg időben a szertartásra, az atyának pedig temetésre kellett sietnie.Arra kérte az összegyűlteket: jelöljenek ki másik komaasszonyt. A szülők végül másik rokont választottak, csak hogy legyen megkeresztelve a kicsi, ha már mind összegyűltek – mondta.

Döbbenet, mit mesél a szemtanú ezért verte el a plébánost a feldühödött hívő

Időközben azonban megérkezett a korábban kijelölt, 28 éves nő, aki bár a szertartást csendesen végighallgatta, a templomból kiérve a papnak esett.

 Számon kérte az atyát, hogy miért nélküle történt meg a jeles esemény, de azt is felrótta a papnak, hogy nem ő tarthatta a kicsit a keresztvíz alá. Leköpte, szidta még ököllel be is húzott neki egyet. Ilyen emberemlékezet óta nem történt a városunkban – fűzte hozzá az asszony hüledezve a Blikknek.

A járőrök a saját otthonában fogták el a bukott keresztanyát, aki letagadta a történteket.

– Az ügyészség kezdeményezte, hogy a bíróság börtönbüntetést szabjon ki, amelynek végrehajtását próbaidőre függessze fel – adta hírül dr. Szalóki Zoltán főügyész.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hamarosan otthon hagyhatod a forgalmit és a jogosítványodat

A rendőr most még mérlegelhet ha otthon hagyod a menetokmányaidat és ha a bírság mellett dönt, öttől ötvenezer...

Egy 92 éves férfit kidobnak a bankból, de egy rendőr kézen fogva kíséri vissza – videó

Amikor egy idősebb férfit elutasítottak a bankban, feldúlt volt, és nem tudta, hogy mitévő legyen. Nem sokkal később...

Elhunyt Járosi Tamás, a Malackrumpli tulajdonosa.. 47 éves volt.. Isten nyugosztalja!

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Balaton Gasztroforradalmára, Jánosi Tamás.. A Malackrumpli Bisztró 2013 nyarán nyitott meg a Biobalaton termelői piac...

Szellemek a házban, ufók rabolták el, átjár a falon az erőszakoló: döbbenetes segélyhívások érkeznek a rendőrségre

A rendőrség ügyeleteire rendszeresen érkeznek bejelentések telefonon vagy személyesen "nagyon különleges" esetekről. Volt akit UFO-k raboltak el, máshoz...
facebook