10.5 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeSzabadidőBulvárDíjat adott át a Glamour gálán Epres Panni - Benedek Tibor halála...

Díjat adott át a Glamour gálán Epres Panni – Benedek Tibor halála óta először jelent meg nyilvános eseményen – fotók

Tegnap este startolt el a Glamour Women of the Year gála, ahol az év nőit díjazták.

Az év divattervezője Cakó Kinga lett, a díjat Epres Panni adta át /Fotó: Zsolnai Péter Az év divattervezője Cakó Kinga lett, a díjat Epres Panni adta át /Fotó: Zsolnai Péter

Mint ahogyan azt lapunk is megírta a gála eredetileg márciusban került volna megrendezésre, azonban a koronavírus-járvány miatt ezt elhalasztották.

A gála háziasszonya Lékai-Kiss Ramóna volt, aki első körben az év divattervezője kategória jelöltjeit mutatta be.

A jelöltek Cakó Kinga CAKO, Joó Beatrix SENTIMENTS, Kerényi Virág VIRAG KERENYI, Tóth Melinda DAIGE, Varga Viktória VIKTORIA VARGA voltak. Közülük a szavazatok alapján Cakó Kinka vehette át a díjat, amit Epres Panni modell adott át.

Epres Panni férje, Benedek Tibor tragikus halála óta először jelent meg a nyilvánosság előtt.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work