18.6 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Diane Keaton csak egy férfihez akart hozzámenni, de ő visszautasította..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A színésznőt többen is feleségül kérték, de valójában, csak Al Pacinónak szerette volna kimondani az igent.

Diane Keaton (Fotó: Nemzeti Fotótár/AP)

A 75. születésnapját ünneplő Diane Keatont, Woody Allen múzsáját, Hollywood legszinglibb színésznőjének tartják, aki ha élete során férjhez ment volna, ma már válások sorát tudhatná maga mögött.

Pedig Diane nem házasságellenes, csupán önmagát nem látta sohasem feleségként. Bár ez sem egészen pontos, hiszen néhány éve a People magazinnak bevallotta, hogy Al Pacinóval való kapcsolatának éppen egy meg nem történt lánykérés vetett véget.

 

Diane végül sosem ment férjhez, bár rengeteg kapcsolata volt – többnyire filmbéli partnereivel –
de később már nem vágyott igazán arra, hogy valakinek a párja legyen.

Az én szerelmi koncepcióm nagyon gyerekes volt, soha nem képzeltem el magamat valaki mellett. Úgy néztem magamra, mint valakire, akit szerethetnek. De ez sem működött.

 

Al Pacinóval, Woody Allennel és Warren Beattyval folytatott kapcsolataiban neki mindig az volt az erős oldala, hogy jól tudta végighallgatni, amit a fiúk mondtak, de egy ponton elunta magát, mely kapcsolatok aztán így kifulladtak. Ez egyébként korántsem azt jelentette, hogy ne kérték volna feleségül.

Ha mindannyiszor férjhez mentem volna, ahányszor megkérték a kezemet, bizonyára én tartanám az Egyesült Államokban a válási rekordot.

– mondta egykor ironikusan.

Diane végül egészen későn, 50 évesen döntött úgy, hogy családja lesz. Férj nélkül ugyan, de lesz. Ekkor fogadta örökbe lányát, a nemrégiben eljegyzett Dextert, majd öt évvel később fiát, a most húszéves Duke-ot.

 

Keaton bevallottan nem bánja, hogy társ nélkül éli az életét, gyermekeivel, és munkájával, melynek egyébként karrierje során sok minden alárendelt, teljes az élete, és nem csinálna máshogy semmit sem. Mi is lehetne tehát nagyobb ajándék a születésnapos színésznőnek, minthogy megbánás nélküli életet tudhat magáénak.

hirado, mti

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Már nem ömlik a gáz a Balti-tengerbe – két magyarázat lehet

Az Északi Áramlat 2 vezetéket üzemeltető vállalat szóvivője tájékoztatott. Ulrich Lissek azt mondta, hogy erre két lehetséges magyarázat van:...

Elindult a népszámlálás, a kérdőív valósághű kitöltése mindenki számára kötelező, de nyerhetsz is vele!

Október 1–16. között online kérdezik meg az embereket. Október 17-től számlálóbiztosok keresik fel azokat, akik 16-ig nem adtak...

Kiderült: Varga Irén az egyik legdrágább előadó Magyarországon!

A Ripost régóta próbálja kideríteni, hogy mennyiért is vállal egy-egy haknit Varga Irén. Most elkapott a lap egy hivatalos...

35 postát zárnak be a fővárosban

A Magyar Posta 35, „alacsony forgalmú” budapesti posta bezárásáról döntött. Az állami vállalat a „háború és az elhibázott...