20.3 C
Budapest
2022. május. 28. szombat

Diamond Princess – szabályosan halálra ítélte Japán a még egészséges utasokat,.. most beismerték, nagyot hibáztak – Kovács Karolina cikke (18+)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

További hány száz, vagy hány ezer embernek kell meghalnia ahhoz, hogy mindenki tudomásul vegye: az emberi élet a legfontosabb!

Először a kínai kormány hibázott, hogy eltitkolta a világ elől a koronavírus létezését, és több mint 2 hétig visszatartotta a valós infromációkat a járvány kitöréséről és az országbeli tapasztalatairól.

Most a japán kormány hibázott, hogy karanténba helyezett egy olyan óceánjáró hajót, amelyen, a karantén elrendelésekor csupán pár fő koronavírus-gyanus beteget diagnosztizáltak.

Sokan meg is kérdőjelezték a Diamond Princess óceánjáró karatén alá helyezését, ám Japán már hivatalosan is elismerte, hibát követtek el ezzel az intézkedéssel.

Dr. Omagari Norio, a japán Járványmegelőzési és Járványvédelmi Központ vezetője nyilatkozott az ügyben, és elismerte, hogy nem volt kifogástalan a helyzet kezelése.

Az egyik probléma az, hogy a koronavírus megjelenését követően is hagyták a hajó személyzetét dolgozni, ennek következtében a vírus terjedését nem lehetett megállítani, a 705 fertőzött személyt szállító Diamond Princess volt egy ideig a legnagyobb csomópont Kínán kívül.

A karantén alá helyezés Jokohama kikötője mellett történt, azonban a késői elszigetelés miatt, a személyzet továbbfertőzte az utasokat. A hajón 1045 fő dolgozott, amelyből 150-en megfertőződtek, az utasok közül pedig a 3700 főből 555-en betegedtek meg. Az első magyar fertőzött egy, a hajón dolgozó férfi volt.

A fertőzött, de jó egészségi állapotú betegeket továbbra is Japánban kezelik, a fertőzött és tünetmentes utasok jelentős részét pedig már hazaszállították.

Elképesztő emberek vannak!

Arról nem szól a fáma, hogy az utasok másik részével mi történt, de az bizonyos, láthatjuk, hogy egy rossz döntést, melynek következtében emberek halhatnak meg, a Japán Kormány elintéz egy nyilatkozattal, hogy: “nem volt kifogástalan a helyzet kezelése”. 

Szerencsére, és köszönjük meg ezt Magyarország szakértői kormányának, és Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak, hazánkban, kifogástalan a helyzet kezelése, ezért is mondhatjuk el azt, hogy:

 

Magyarországon, jelenleg, nincs koronavírussal megfertőződött ember!

 

Köszönjük mindenkinek, akik tettek, tesznek és tenni fognak annak érdekében, hogy ez így is maradjon!

 

Kovács Karolina

Kovács Karolina, egy gyermekeit egyedül neveő anyuka (szerkesztő)

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Durva tervek szivárogtak ki Putyin környezetéből: jöhet a második támadás Kijev ellen

A lettországi székhelyű független orosz portál, a Meduza szerint a Kreml állítólag egy második támadást fontolgat az ukrán főváros...

Moszkva állítja: Nigériában található amerikai laborokból származik a majomhimlő, .. és az eredeti “terv” nem ez volt.. – Szólj hozzá!

Olyan összeesküvés-elmélettel támad a Kreml, amelynek sajnos van reális alapja.. Legalább négy amerikai ellenőrzésű biolaboratórium működik Nigériában, ahonnan a...

Orbán Viktor megint győzelmet aratott? – A miniszterelnöknek tetsző kompromisszum jöhet az olajembargó ügyében

Az Európai Unió olyan tervet eszelt ki az orosz olajembargóval kapcsolatban, amely Orbán Viktornak is tetszhet majd. Ezek...

A DK 100 ezer forintot adna millióknak, eltörölné az áfát és 1000 forintért adna országos bérletet.. – Szólj hozzá!

A DK, és a Dobrev-Gyurcsány páros szerint most nem újabb "megszorításokra" van szükség, hanem ellenkezőleg. A Demokratikus Koalíció átfogó...