6.6 C
Budapest
2022. december. 5. hétfő

Dévényi Tibor: “A bulizás nem korfüggő!”

Dátum:

Megosztás:

Szinte hihetetlen, de már hetvenöt esztendős a legendás lemezlovas és műsorvezető Dévényi Tibor. Mindenki kedvenc Tibi bácsija nem lankad, szerinte a jó hangulat nem a kortól függ.

Interjú Tibi bácsival:

Ön szerint van egy bizonyos életkor, amikor már nem illik bulizni?

– Hetvenöt éves vagyok, a mai napig tele van a naptáram fellépésekkel, ezért azt gondolom, a bulizás nem korfüggő. Évről-évre az összes nagyobb fesztiválra meghívnak, és nagyon jó érzés látni, ahogy húszéves fiúk csápolnak az első sorban, és a fiatal lányok dobják a puszikat. Ugyanígy volt idén egy olyan bulim is, amin az idősebb korosztály vett részt, de teljesen megfiatalodtak az este során!

Mit tapasztal, milyen zenét preferálnak ma a fiatalok?

– Vannak rétegstílusok, mint a rock, a rap vagy a house, de egy biztos: ha valaki retro zenét hall, az kortól függetlenül élvezi a muzsikát! Ezt tapasztalom minden egyes fellépésemen. Az örök klasszikusok szerencsére a mai napig sem mennek ki a divatból.

Erről Te sem maradhatsz le!

Milyen érzés, hogy a legfiatalabbaktól kezdve az idősebbekig mindenki ismeri önt?

– Sok szeretetet kapok a közönségtől, ami feltölt. Ráadásul nemrégiben jelent meg Radnai Péter könyve, A magyar televíziózás legendái címmel, amibe én is belekerültem. Jó érzéssel és sok életörömmel tölt el.

Vannak azért nyugalmasabb időszakai is év közben?

– Decemberben szoktam karácsonyi bulikon fellépni, a január általában pihenősebb, és februárban kezdődik a farsangi szezon, amikor megint sok a felkérés. A hivatásom egyben szórakozás számomra, de az évek előrehaladtával nem bánom, ha néha van egy kis pihenő. Szeretnék még sokáig szórakoztatni, de tudom, hogy az emberi élet véges, ezért is igyekszem rendezni a soraimat: fontos az esküvő a kedvesemmel, a nyugalomban töltött idő, de a szórakoztatás is. Remélem, még sokáig művelhetem ezt!

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor Miniszterelnökünk tegnap így köszöntötte fel a magyarokat: Áldott adventet kívánok! ..

Áldott adventet kívánok! - írta Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán.  

2022-es katari FIFA-vikágbajnokság – események, összefoglaló

Itt tudod áttekinteni, mi történt ediig, és mi következik ezután! Google Hirmagazin.eu

Vészjósló az oroszok válasza az EU-s olajársapkára

Oroszország csak olyan országoknak fog kőolajat eladni, amelyek piaci körülmények között működnek együtt vele. Oroszország csak olyan országoknak fog...

Legfontosabb bűnügyi-, baleseti hírek – összefoglaló

Ismét eltűnt két gyermek, Harkály Beáta Alexandra és Horváth Szilveszter. Aki látta őket, hívja a 112-t, vagy bármelyik...