6.1 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Demi Moore testvére egy szörnyeteg, aki majdnem gyilkolt!

Dátum:

Megosztás:

2015 06 09 231747
Az 52 éves Demi Moore életvitelét sokan irigylik, hiszen nincsenek anyagi gondjai, sőt mi több, igazi luxusélete van.

Ez azonban nem volt mindig így, hiszen alkoholista anyja mély szegénységben nevelte őt és féltestvérét, James Craig Harmont. Utóbbi csak még mélyebbre csúszott, majd jó pár évet börtönben is töltött, miután annyira megverte akkori élettársát, hogy az majdnem belehalt sérüléseibe. Az áldozat, Tasha Marie Lee a 2005-ös incidens óta most először beszélt a nyilvánosság előtt: a 42 éves Harmon megverte, megsebesítette egy késsel, majd még egy telefonnal is bántalmazta.

„Segítségét próbáltam hívni, amikor elvette tőlem a telefont, majd olyan sokszor és olyan durván megütött a készülékkel, hogy végül tönkrement. Ezután azt mondta, hogy sokkal könnyebb lenne elvágni a torkom és tele engedni a véremmel a kádat, hogy öngyilkosságnak tűnjön.”

James Craig Harmon szerencsére nem tudta véghezvinni beteg tervét! Letartóztatása után börtönbe került, ahonnan azonban két éve szabadult. 32 éves áldozata nagyon örül, hogy Demi Moore nem tartja a kapcsolatot féltestvérével:

„Nagyon erőszakos és Demi csak azért van biztonságban, mert nem tartja vele a kapcsolatot. Ha ez nem így lenne, akkor annak nem lenne jó vége.
Forrás: TheNews

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A szennyezett Szajna veszélyezteti Rasovszky Kristóf olimpiai aranyesélyeit

A vízminőség továbbra is aggodalomra ad okot a párizsi olimpia szervezőinek. A folyónak fontos szerepet szánnak a július 26-án...

Rendőreink ismét a drónok segítségével tetemes közlekedési szabálysértést tudtak felderíteni..

A berettyóújfalui rendőrök összehangolt közlekedési akciót tartottak a 42-es és a 47-es főúton. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai a 42-es...

Az újjáépített Bucsára rá sem lehet ismerni

Ukrajna 22 megyéjében 600 ezer emberhez jut el a magyar Ökumenikus Segélyszervezet segítsége. Az elnök-igazgató Lehel László az...

Átadták Alekszej Navalnij holttestét az édesanyjának

Az orosz ellenzéki vezető a távoli sarkvidéki Szalehárd város börtönében kilenc nappal ezelőtt váratlanul halt meg. Navalnij özvegye, Julija...