6.1 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Demeter Mártának már papírja is van róla, hogy veszélyes Magyarországra! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Szávay István öblös zsidózása, illetve Gyurka bá részleges csapatkivonásai (CEU-költözés) közepette elsikkadt egy nüansznyinak tűnő, ám valójában jelentékeny hír.

Demeter Márta nem csupán hazudott Orbán Viktor leányának sosemvolt ciprusi repülőútjáról, hanem – mint azt az adatvédelmi hatóság most lezárult vizsgálata megerősítette – titkos katonai adatokat hozott nyilvánosságra a miniszterelnök és családja bemószerolására. Önök szerint, aki ilyen nyegle lazasággal szellőztet meg titkos hadászati adatokat, az hány másodperc alatt játszana át ilyeneket ellenérdekelt titkosszolgálatoknak?

Még az ellenzék kötelezően előírt hazugságcunamijából is kiemelkedett Demeter Márta októberi nagyjelenete, mikor is azt a kérdésnek álcázott rágalmat tette közzé, hogy a miniszterelnök Flóra nevű lányát katonai különgéppel szállították haza Ciprusról, ami szégyen és botrány. Nem telt el több pár óránál, és kiderült: szégyen és botrány valóban van, mégpedig az, hogy az LMP-s politikus összekeverte a miniszterelnök tizennégy éves lányát egy szolgálatot teljesítő magyar katona ugyanilyen nevű kétéves kislányával.Visszaélve azzal, hogy a honvédelmi bizottság alelnökeként betekinthet minősített iratokba, titkos katonai, illetve NATO-adatokat tárt a világ elé a ciprusi ENSZ-misszióról. Nem mellesleg: meghurcolt egy magyar katonát és családját. Mikor Mártát szembesítették azzal, hogy hazudott, és lemondásra szólították föl, ő hisztikézett egy sort, majd még neki állt följebb. S persze nem mondott le.

Itt érkezünk el a történetben most hétfőig, mikor is Péterfalvi Attila, az adatvédelmi hatóság vezetője közleményben tudatta: a Demeter Márta által nyilvánosságra hozott információk kétséget kizáróan titkosak voltak, és vizsgálata szerint ezzel a politikus is tökéletesen tisztában volt. Már csak azért is, mivel az iratbetekintéskor erre fölhívták a becses figyelmét. Mindez azért is figyelemre méltó – ezt már én mondom –, mivel az LMP minden lében kanál politikusa lebukása után azzal mentegetőzött, hogy „közérdekből nyilvános adatokról” van szó…

  • Értik? Tehát miközben az iratbetekintésen világosan megmondták neki, hogy ezek minősített, titkos adatok, ő belehazudja a kamerákba az ellenkezőjét: hogy ezek nyilvánosak.

Mindezen ellentmondásra 2, azaz két magyarázat lehetséges.

  1. Demeter Márta kihívó arcsminkje alatt dupla réteg hüllőpikkely feszül. Ez lehetővé teszi számára, hogy rezzenéstelen arccal bárkiről bármekkora hazugságot elővezessen, majd utána gyíkká változva elbújjon a repedésekben. (Plusz gyíkként könnyebben szót érthet a Hillary nevű közismert hüllővel is.)
  2. Demeter Márta gyengeelméjű. Ez utóbbival a szándékos hazugság teóriája megdőlne, ráadásul azzal az előnnyel járna, hogy a Fidesz sem erőltetné tovább a páciens lemondatását. (Hisz minden kormány gyengeelméjű ellenzékről álmodik, s mi tagadás, a honi oppozíció e téren a bőség zavarával küzd.)

Mégis tartok tőle, az első magyarázattal állunk szemben. Demeter Márta szándékosan rágalmazta meg a miniszterelnököt és családját, készakarva hozott nyilvánosságra hadászati titkokat, direkte tagadott és terelt a lebukása után – mígnem az adatvédelmi hatóság most az orrára koppintott. Demeter Márta ellen egyébként már eljárás indult, így hamarosan a bíróság előtt is duzzoghat, meg orbánflórázhat egy sort.

Mi (és talán az illetékes szervek) addig is elgondolkodhatunk azon, hogy aki ilyen nyegle lazasággal tárja ország-világ elé Magyarország hadászati titkait, az – ha úgy alakul – hány másodperc alatt játszana át ilyeneket vagy ennél is titkosabbakat például ellenérdekelt titkosszolgálatoknak?

Forrás: PS

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Lilu látványos fürdőruhás fotója az új sláger, Görög Zita is reagált rá

Többen dobtak egy hátast Lilu nagyon látványos fürdőruhás fotójától, több híresség is megjelent a poszt alatt. Fotó: RTL Magyarszág/SajtóKlub Lilu...

A szennyezett Szajna veszélyezteti Rasovszky Kristóf olimpiai aranyesélyeit

A vízminőség továbbra is aggodalomra ad okot a párizsi olimpia szervezőinek. A folyónak fontos szerepet szánnak a július 26-án...

Rendőreink ismét a drónok segítségével tetemes közlekedési szabálysértést tudtak felderíteni..

A berettyóújfalui rendőrök összehangolt közlekedési akciót tartottak a 42-es és a 47-es főúton. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai a 42-es...

Az újjáépített Bucsára rá sem lehet ismerni

Ukrajna 22 megyéjében 600 ezer emberhez jut el a magyar Ökumenikus Segélyszervezet segítsége. Az elnök-igazgató Lehel László az...