12.2 C
Budapest
2024. február. 28. szerda

Délnyugat a Feng Shuiban

Dátum:

Megosztás:

hirmagazin 2015 06 17 123500

Hol a hálószoba? Baj, ha nem délnyugatra esik a szoba?

Többnyire természeteseti lakásunk délnyugati területén épp nem a háló van. Ez azonban nem probléma, nem is követelmény. Lakás és lakás között óriási különbség van.

Az ideális párkapcsolathoz két ember szükségeltetik. Ebből kiindulván a most következő javallat korántsem meglepő: mindent párosával helyezzünk el a Szerelem és házasság zugában, s ami nem kevésbé fontos: bízzunk önmagunkban és választottunkban, elvégre ez mindennek a kulcsa.
Épp a konyha esik délnyugatra? A boldogság párosával jön – tartja a mondás, tehát igyekezzünk itt is mindent párosával elhelyezni, például: két fűszernövényt ábrázoló képet tegyünk a falra, vagy a kancsókat,köcsögöket szeretik kedvenc kettesével csoportosítsák a szekrény tetején. Ezek ellenére is megtörténhet, hogy egyikünknek túlzottan fontos lesz a főzés művészete, és ez lesz számára minden kapcsolatban a mérce. A fenti praktikával megfelelően lehet ellensúlyozni e szenvedélyt, de a szimbólumokból is választhatunk díszítésnek egyet-egyet.

A nappali foglalja el ezt a területet? Párosával, egymás mellé helyezzük el a kanapén például a díszpárnákat. A komód tetejére tehetünk számunkra kedves jelképeket, az együtt töltött időt idéző közös emléket, a falra pedig harmóniát sugárzó képet. A színnel, fénnyel is lehet változatosságot, energiát csempészni a szerelem zugba. Egy piros, vörös lámpaernyő példának okáért nemcsak a szoba hangulatát fokozza, hanem a föld elemet erősítő Tűz elemet is behozza otthonunkba.

Forrás: lifepress; Kép: Google;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este Sandra Bullock egyik utolsó filmjét vetítjük, a 2021-ben bemutatott megható drámát – Megbocsáthatatlan – videó

Teljes film magyarul: Megbocsáthatatlan Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you for...

Messi hatalmas botrányt okozott azzal, hogy nem lépett pályára sérülten – videó

Ez a legjobban a kínai focirajongóknak fájt! Videó Hirmagazin.eu

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető minisztert megoperálták, az operáció sikerült – videó

A rehabilitáció időszakában a parlamentben és a kormányüléseken Panyi Miklós államtitkár és miniszterhelyettes látja el a feladatait. Rövid közleményt...