1.4 C
Budapest
2023. január. 27. péntek

Czippán Anett kiosztotta Berki Krisztiánt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 03 06 003207
A FEM3 Café két műsorvezetője között nem mindig felhőtlen a viszony. Csütörtök reggel Czippán Anett és Berki Krisztián addig csipkelődtek, míg Anettből egy keményebb beszólás is kibukott.

Csütörtök reggel a FEM3 Caféban Czippán Anett és műsorvezetőtársa, Berki Krisztián egy személyiségelemzővel beszélgettek, a központban pedig megszokott módon az Éden Hotel házigazdája állt. A szakember Berki Krisztiánt elemezte, az elhangzottakról pedig Czippán Anettnek is megvolt a véleménye. Először csak kicsit kóstolgatta Berkit. Szóba került, hogy a férfi hogyan válogatja meg az őt körülvevő embereket, Berki pedig elmondta, általában mások többet tesznek azért, hogy vele lehessenek, mint ő. Ekkor Czippán Anett érezhetően egy kicsit feldúltan kérdezte meg tőle: „Ezen nem óhajtasz változtatni?”

Azonban amikor a szerelemre terelődött a szó, még jobban kiosztotta az Éden Hotel műsorvezetőjét, aki megemlítette, hogy szereti a szép nőket. Anett felcsattant, és egy pillanat alatt leoltotta a macsót. „Neked a szerelem azt jelenti, hogy meglátsz egy csinos hölgyet, és azonnal azt mondod, szerelmes vagy. Neked ez a szerelem” – bukott ki FEM3 Café háziasszonyából. Berki Krisztiánnak persze rosszulesett a megjegyzést, aminek hangot is adott, mielőtt folytatták volna a beszélgetést a szakértővel.
Forrás: Nők Lapja Café

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis egyik utolsó filmje: Távfelügyelő (Wire Room) – videó

Bruce Willis egyik utolsó filmje (2022), izgalmas, fordulatokban gazdag thriller..   Teljes film magyarul: Távfelügyelő (Wire Room) Kellemes szórakozást a filmhez! Még több...

A napenergia előnyei – a szolárzuhany mindenki számára gazdaságos megoldás

Sokba kerül a meleg vizes zuhanyzás? Attól függ! Ugyanis létezik olyan energiabarát megoldás, ami nyáron a napban rejlő...

Egy órán keresztül próbálták újraéleszteni azt a taxisofőrt, aki vezetés közben kapott infarktust a Keleti pályaudvarnál…

Ismerősök és ismeretlenek is hősnek tartják Istvánt - írja a ripost.hu Katonák és rendőrök árasztották el a Keleti pályaudvar környékét –...

Mutatjuk, mik lesznek 2023 szextrendjei (18+)

Ahogy az élet minden egyéb területén, úgy szex téren is jönnek-mennek a trendek. De vajon mik jellemzik 2023-at,...