16 C
Budapest
2024. május. 22. szerda
HomeSzabadidőBulvárCurtis újra cserben hagyta a rajongóit! Többen is kiakadtak rá: Monorierdő helyett...

Curtis újra cserben hagyta a rajongóit! Többen is kiakadtak rá: Monorierdő helyett belőve fetrengtél valahol? .. Remélem, senki nem hisz neked, és nem hívnak .. Hazug, gerinctelen ember vagy…

Curtis lemondott koncertje Monorierdőn..

Még a leghűsé­gesebb rajongói is Curtis ellen fordultak, miután a rapper újabb koncerten hagyta cserben a közönséget és a szervezőket. Szombat este 21 órától lett volna fellépése a Monorierdőn megrendezett falunapon, és a közelgő fellépésről a hét elején még a közösségi oldalán is beszámolt. Ám hiába várták a rajongók, akik csak a helyszínen tudták meg, hogy kedvencük nem érkezik meg.

Hölgyeim és uraim, őszinte leszek, nagyon sokat készültünk arra, hogy leegyeztessük. Az utolsó utáni pillanatban kaptuk az információt, hogy Curtis nem áll ma itt a színpadon. Monorierdő mindent megtett, hogy valakit idehozzunk nektek” – idézte a szervező bejelentését a Story online.

Mivel az eseményt a helyi önkormányzat szervezte, lapunk megkereste Monorierdő alpolgármesterét, hogy megtudjuk, mikor és milyen indokkal mondta le Curtis a fellépést, de csak szűkszavúan nyilatkozott.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Rövidre zártuk, sikerült pótolnunk, megoldottuk a helyzetet, de a részletekbe nem szeretnék belemenni

– mondta lapunknak Borbás Viktor.

A megoldás G.w.M volt, aki beugrott kollégája helyére, de mivel nem ért oda időben, át kellett szervezni a műsort, előre hozva az Irigy Hónaljmirigy show-ját is.

Curtis újabb botránya kivágta a biztosítékot még azoknál a rajongóinál is, akik eddig kitartottak mellette, közösségi oldalán végeláthatatlanul sorakoznak a csalódott rajongók ­dühös bejegyzései. Csak néhány nyomdafestéket tűrő példa:

„Szégyelld el magad, itt vagyunk Monorierdőn, nagyon csalódottak vagyunk, nem megyünk több koncertedre.”

Monorierdő helyett belőve fetrengtél valahol? Remélem, senki nem hisz neked, és nem hívnak. Hazug, gerinctelen ember vagy.

„Hiába vártuk, nem jött ma Monorierdőre, de sokkal jobb volt helyette, G.w.M.”

Balatonlellén még fellépett egy háromnegyed órás bulin-olvrip (3)Balatonlellén még fellépett egy háromnegyed órás bulin / Fotó: Olvasóriporter

Természetesen próbáltuk elérni a rappert is, de ezidáig nem reagált megkeresésünkre. Bár korábban cáfolta, hogy újra szenvedélybetegségei ejtették rabul, a jelek szerint bajban van. Idei első balhéja után, amikor a Majkával közös koncerten nem jelent meg, a Blikknek egy koncertszervező – a rajongók véleményével egybecsengően – elmondta, hogy egy-egy ilyen váratlan lemondás teljesen alááshatja a rapper karrierjét.

– Vannak ugyan még lekötött szólókoncertjei, de szombat óta semmi esély nincs arra, hogy újakat írhasson be a naptárába. Curtis jó időre leírta magát, jelen pillanatban senki nem bízik abban, hogy meg is jelenik a koncerten, amit vele hirdetnek meg, így az őszi szezonról le kell mondania – közölte lapunkkal a szakember.

Mostani botránya azért meglepő, mert szombat hajnalban a zenésznek volt egy másik koncertje is, amelyen semmi jelét nem adta, hogy problémákkal küzd. A balatonlellei volt az első fellépése azóta, hogy Majkával megszakították a szakmai kapcsolatot. A hajnali egy órakor kezdődő bulin zsúfolásig megtelt rajongókkal az Y bár, a közönség hatalmas üdvrivalgással fogadta.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

– Csak azért jöttünk a barátommal a klubba, hogy láthassuk Curtist. Nem érdekelt, mibe kerül, csak látni akartam, jól van-e – mondta egy néző a Blikknek a helyszínen.

– Kiderült, hogy aggodalomra semmi okunk, mert igazán színvonalas műsort állított össze, sokat kommunikált a közönséggel, és még a Majkával közös dalait is könnyedén lenyomta szólóban.

A késői időpont ellenére Curtisnek meg sem kottyant a háromnegyed órás fellépés, és roppant hálás volt a közönségnek.

Készségesen szelfizett a nézőkkel / olvrip (2)Curtis készségesen szelfizett a nézőkkel / Fotó: Olvasóriporter

Köszönöm mindenkinek, aki itt van és nyújtja a kezét. Higgyétek el, ez nekem sokat jelent

– mondta az utolsó dala előtt kissé elérzékenyülve a rapper, aki a buli előtt és után is készségesen fotózkodott a rajongókkal. Szombat este aztán jött az újabb hideg zuhany…

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work