5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeÉletmódÉletmód hírekCsodás javulást mutat a 20 hónapos szárligeti kisfiú, akiért összefogott az ország!...

Csodás javulást mutat a 20 hónapos szárligeti kisfiú, akiért összefogott az ország! (Köszöni a szülő és a baba! Hirmagazin.eu)

Hat injekciót kapott külföldön Ábris Belgiumban. A hetediket már Magyarországon kapja majd meg.

Az RTL Híradó stábja egy évvel ezelőtt forgatott Ábrisnál és családjánál. A kisfiúról az orvosok azt mondták, az egy éves kort sem fogja megélni, hiszen ritka genetikai betegsége van,súlyos gerincvelői izomsorvdásban szenved.

Belgiumban hat injekciót kapott, most pedig a hetedik injekciót már Magyarországon fogja megkapni. Ez 23 millió forintba kerül.

Az injekciót 4 havonta kell ismételni, ha minden jól megy, még járni is megtanulhat – mondta el anyukája az RTL-nek.

A kisfiúért az egész ország összefogott:

50 millió forintot gyűjtöttek össze a kezelésre és a gyógyászati segédeszközökre.

Örömteli jótettek, boldogság hallani ilyenekről is! A szülő és a baba köszöni mindenki segítségét! Osztd meg! Hirmagazin.eu

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work