11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóCsoda a vasúti átjáróban: túlélte a kisújszállási biciklis, hogy elgázolta a vonat

Csoda a vasúti átjáróban: túlélte a kisújszállási biciklis, hogy elgázolta a vonat

Egy vasúti átjáróban tekert a vonat elé egy férfi szombat délután Kisújszállás külterületén – adta hírül a Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság a honlapján.

Tájékoztatásuk szerint a mozdonyvezető látta a férfit, és rá is dudált, a biciklis azonban ennek ellenére kikerülte a lezárt sorompót, és ráment a sínekre.
A férfinak szerencséje volt, mert nem került az érkező vonat alá, így túlélte az ütközést. 

A kisújszállási tűzoltók információi szerin a mentők kórházba szállították a férfit. Mi sem mutatja szemléletesebben, micsoda szerencséje volt, mint hogy a kerékpárjának első kereke kiszakadt a helyéről… 

A kisújszállási tűzoltók a szerelvényen utazók le-, illetve átszállásában is segítséget nyújtottak
Forrás: Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság


A vonatközlekedés a baleset miatt megállt az érintett vonalon, a helyszínre mentők és rendőrök is érkeztek – tért ki beszámolójában a további részletekre Czókoly Viktorián, a Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság vezetője. A tűzoltók a szerelvényen utazó mintegy kétszáz ember le-, illetve átszállásában is segítettek.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem