0.9 C
Budapest
2023. december. 1. péntek

Csillagjegyed elárulja, mikor kell aludni menned, hogy kipihent legyél

Dátum:

Megosztás:

Tény, hogy mindenkinek szüksége van 7-9 óra alvásra az egészséghez; ám az már eltérő, hogy mikor érdemes aludni menni. A horoszkópod ezt is megmutatja…

 

Pacsirta és bagoly típusú emberek között az alváshoroszkóp szerint is van különbség, ami annyit tesz, hogy van, aki akkor piheni ki magát, ha korán fekszik és hajnalban kel, más pedig képtelen kimászni az ágyból reggel hét előtt. Azt, hogy mennyit kell aludni egy éjszaka, mindenki tudja, ahogyan azt is, hogy nem mindenkinek egyforma az alvási ritmusa; de azzal kevesen vannak tisztában, hogy a horoszkópunk is adhat útmutatást, hogy mikor érdemes lefeküdni, ha kipihenten akarunk ébredni másnap. Csillagjegyünk elárulja, hogy milyen alap személyiségvonásaink vannak, és hogy milyenek vagyunk a munkában, szerelemben; ugyanígy az alvásunkról is árulkodik. Lássuk, mit javasol az alváshoroszkóp a csillagjegyeknek!

 

Kos

A legjobb, ha este kilenckor már ágyba kerül, hiszen általában rendkívül elfoglalt ember, aki mindig talál magának feladatot, legyen szó a munkájáról vagy akár a háztartásról. Ahhoz, hogy energikus maradjon, sok alvásra van szüksége.

Bika

Bika jegyűek horoszkópja

Imádja a hajnalokat, legszívesebben ilyenkor megy sportolni a szabadba, és nyűgös, ha kihagyja a napfelkeltét. Reggel a legmagasabb az energiaszintje, de csak akkor, ha legkésőbb este tízkor ágyba kerül előző nap.

Ikrek

 

Fotó: Shutterstock

 

Tipikus éjszakai bagoly, akinek estére indul be a fantáziája: világmegváltó tervei, kreatív ötletei ekkor kapnak szárnyakat – sokszor még aludni sem tud a gondolataitól. Ennek ellenére szeret viszonylag korán felkelni, ezért számára az az ideális, ha este tizenegy körül bújik ágyba.

Rák

Rák jegyűek 01

Bár szeret sokáig ébren maradni, korán kelni is imád, ezért kompromisszumot kell kötnie: számára a fél tizenegyes időpont a legjobb a lefekvéshez. Legtöbbször nem is sikerül ezt betartania, pedig érdemes, hiszen minél többet alszik, annál több energiája lesz másnapra.

Oroszlán

Az éjszaka a mindene, nem is tud korán elaludni, számára az éjfél a tökéletes időpont. Bármennyit is alszik, bármilyen időpontban kel, a reggelek nehezek számára, hosszú időbe telik, mire meg tudja kezdeni a napot.

Szűz

 

Fotó: Shutterstock

 

Mindent megtervez, így kialakult rutinja van az alvásra is. Szeret korán lefeküdni, és az alváshoroszkóp szerint az a legjobb, ha már este nyolckor ágyba bújik. Korán is kel, és tele van friss energiával már hajnalban.

Mérleg

Mérleg jegyűek 01

Talán egyik csillagjegy sem gyűlöli annyira a reggeleket, mint a Mérleg: általában mogorván kel, nehezen szedi össze magát. Annál jobban imádja az éjszakát: egy hosszú nap után is aktív és energikus. Legjobb, ha éjfélkor megy aludni.

Skorpió

Számára éjszaka kezdődik az élet, ilyenkor esik legjobban a filmnézés, olvasás. Reggel nehezen indul neki a napnak, fáradtan és összetörten ébred, és hosszú idő, mire magához tér. Legszívesebben éjjel egykor megy aludni.

Nyilas

 

Fotó: Shutterstock

 

Amikor mások már kezdenek elálmosodni, ő akkor ébred fel: egész nap félgőzzel végzi a tevékenységeit, éjszaka pedig szárnyakat kap – főleg, ha van lehetősége délután szunyókálni egy kicsit. Ha tehetné, minden nap éjjel kettőkor menne aludni.

Bak

Felelős ember, aki precízen megcsinálja a kötelezettségeit, és tudja, hogy a hatékonysághoz kipihentnek kell lennie. Szeret időben, de azért nem túl korán aludni menni, az este tíz óra a legideálisabb számára.

Vízöntő

Vízöntő jegy

Imádja az éjszaka csendjét és magányát, ilyenkor alkot, olvas, vagy gondolkodik, ezért szeret sokáig fent lenni. Általában éjfélnél korábban nem megy aludni, és az alváshoroszkóp szerint is ez a megfelelő időpont számára – ha nem kell túlságosan korán kelnie másnap.

Halak

Halak jegyűek horoszkópja

Imád sokáig lustálkodni az ágyban reggelente, de ennek ellenére korán elmegy aludni – egyszerűen nem tud betelni az alvással. A legjobb, ha este tizenegykor megy aludni.

 

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

PET-palack visszaváltás: Nemcsak lehetséges, kötelező is!

BUDAPEST (2023. november 29.) – Jövő év elejétől kötelező PET-palack visszaváltás lép életbe Magyarországon, ami talán érdemben hozzájárulhat...

Megszabadulna fölösleges kilóitól?

Fogyjon velünk lemondások nélkül! A lakosság nagy része küzd súlyfelesleggel, ami egyrészt esztétikai probléma, de sokkal inkább egészségügyi, hisz súlyos...

Álmodozó kényelem – útmutató a stílusos és kényelmes pizsamák kiválasztásához nők számára

Az alvás minőségének javítása érdekében ügyelj arra, hogy a hálószobában ne csak friss levegő legyen. Igaz, hogy az...

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...