1.1 C
Budapest
2022. november. 29. kedd

Csernus Imrét megkéselte felesége, súlyos sérüléseket okozott

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Két­szer is be­le­vágta a kést Cser­nus Im­rébe má­so­dik fe­le­sége. A nép­szerű pszi­chi­á­ter azt mondja, egy­más­ból vál­tot­ták ki az ag­ressziót, ami­nek saj­nos ké­se­lés lett a vége.

Csernus Imrének nincs szerencséje a magánéletében. Míg első feleségét csak azért vette el, hogy sikeres orvos válhasson belőle, addig második házassága véres harcba torkollott, árulta el Krizsó Szilviának.

Csernus Imrét megkéselte felesége, súlyos sérüléseket okozott

A 10 bizalmas beszélgetés című könyvben adott interjújából derül ki, hogy a híres pszichiáter milyen testi és lelki sebeket hordoz valójában. Csernus nyíltan mesélt kapcsolatairól. Azt is elárulta, hogy először csak azért nősült meg, mert úgy vélte, hogy a szakmában csak úgy válhat sikeressé, ha családja is van.

Válása után megérkezett a nagy szerelem az életébe, és ahogy az lenni szokott, a nagy érzelmek mellé nem kevés dráma is társult.

“Fogott egy kést és belém vágta. Kétszer. Ez a megkéselés”

– fogalmazott Csernus.

Az első késszúrás az oldalát, még a második a bicepszét érte- olvasható a Borsban.

A szakember persze kielemezte a történteket. Úgy véli mindketten indulatosak voltak, és egymásból váltották ki az agressziót.

“Azóta nem tudom, hogy ez miből fakadt. Volt, hogy engem csaltak meg, volt, hogy én csaltam meg másokat. Mindaddig, amíg rájöttem, hogy ez a megcsalás oda-vissza miről szól. A párkapcsolat nem azt jelenti, hogy egymás tulajdonai vagyunk, mert amíg én tulajdonként tekintek a másikra, addig megcsalom. De nem a másikat csalom meg valójában, hanem önmagam hitét.”

Azt nem tudni, hogy végül indult-e  büntető eljárás az eset után, és hogy sikerült-e azóta rendezni kapcsolatukat.

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Varga Judit szerint már több mint 700 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Eddig több mint 700 ezren töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Varga Judit...

Újrahasznosított fűtőelemeket használhatnak Pakson

Az újrahasznosított nukleáris üzemanyagot tartalmazó fűtőelemek használata összességében olcsóbbá teheti a hazai atomerőművi energiatermelést. Zajlanak az egyeztetések a Paksi...

Apró dolgokról… – About small things…

Úgy tűnik, sokan furcsának találják, ha az ember boldogsága az élet apró dolgaiból fakad, holott az valójában nem...

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal?

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal? Egyre népszerűbb és elterjedtebb az a vásárlási forma, melyet az interneten keresztül...