5.4 C
Budapest
2023. február. 4. szombat

Cserbenhagyásos gázolás a XIX. kerületben: kutyasétáltatás közben ütötték el az idős asszonyt

Dátum:

Megosztás:

Az elkövető őrült sebességgel haladt, miközben elütötte az idős nénit, aki kutyát sétáltatott Budapesten, a XIX. kerületi Wekerletelepen.

Az idős hölgy belehalt sérüléseibe.

Péntek délután XIX. kerületén hasított végig egy elektromos Volvoval a sofőr, aki, miután elütött egy nénit, fékezés nélkül tovább hajtott a helyszínről. A balesetben megsérült nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, de mint később kiderült, az életét már nem tudták megmenteni.

A Wekerletelepen, a Gutenberg körútról a Kapisztrán utcába hajtott be nagy sebességgel, index nélkül a fekete Volvot vezető sofőr, ahol elütött egy idős hölgyet, aki épp kutyát sétáltatott. A gázoló fékezés nélkül hagyta el a helyszínt az Index információ szerint.

További balesetek, bűnügyi hírek, eltűntek, gyilkosságok, rablások, videók, részletek..

A közeli gimnázium, és játszótér munkatársai siettek a nő segítségére, aki súlyos sérüléseket szenvedett a baleset során, így azonnal mentőt hívtak a helyszínre.

Az idős hölgy állapotát a mentősök stabilizálták, majd kórházba szállították. Mivel a nőnél nem volt igazolvány, a kutyában lévő chip alapján azonosították be a gazdát. Az idős hölgy fia később arról számolt be, hogy édesanyja nem élte túl a balesetet, belehalt a sérüléseibe.

A cikk szerint a gázolóról jelenleg nincsenek információk.

blikk, index

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Mi az a tisztatér és milyen szabályozás vonatkozik rá?

A tisztatér fogalma sokak számára ismeretlenül cseng, pedig mind az egészségügyben, élelmiszeriparban, mind a kutatásban hatalmas jelentőségű. Emellett pedig...

A gőz jótékony hatásai – hogyan gőzfürdőzzünk?

Megfelelő használat esetén a gőzfürdő hatékonyan oldja a stresszt, relaxál, felfrissít, szebbé teszi a bőrt, javítja az általános...

Mély szakadékba zuhanhat a bitcoin, és nincs, ami visszahúzza

Tizenkilencezer dollár alá esett szerda reggel a bitcoin árfolyama, és ezzel egy nagyon fontos támasz alá nézett be....

Egymilliárd dollárt rejtő aranylelőhelyet találtak Boszniában

Világviszonylatban is figyelemre méltó aranylelőhelyet találtak Bosznia-Hercegovina nyugati részén. A Jajca környéki telér különlegesen magas nemesfémtartalma miatt több...