4.6 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeHírekFőhírekCseh Katalin válasza a klubrádiós gyalázási ügyben

Cseh Katalin válasza a klubrádiós gyalázási ügyben

A Soros-pénzekből működő Klubrádió vezetője, Arató András prostituáltnak nevezte a hétvégén lemondott Novák Katalint és Varga Juditot, majd sunyi módon átírták a gyalázó cikk címet. Az Origo az ügyben megkereste Cseh Katalint, a Momentum európai parlamenti képviselőjét.

A Soros-pénzekből működő Klubrádió vezetője, Arató András prostituáltnak nevezte a hétvégén lemondott Novák Katalint és Varga Juditot, majd sunyi módon átírták a gyalázó cikk címet

Évtizedek óta nem volt ilyen mértékű gyalázkodás, ami természetesen óriási felháborodást váltott ki, de Arató Andrásban fel sem merült a gondolat, hogy lemondjon a rádió vezetői székéről, a baloldal pedig továbbra is mélyen hallgat az ügyről.

A baloldali Arató András nyomdafestéket nem tűrő módon gyalázott két nőt, akik nem mellesleg emberek és családanyák is, ráadásul évekig dolgoztak a hazájukért, komoly eredményeket letéve arra a bizonyos asztalra.

Nevetségesen védekezik

Arató időközben a hvg.hu-nak elismerte, hogy eredetileg valóban a Kurvák cseréje címet adta az írásának. Szavai szerint bár a megjelenés előtt megváltoztatta a címet, az „valamiért” mégis a Kurvák cseréje elnevezéssel került ki. Arról is beszámolt, hogy a Facebook-oldalán megosztotta az publicisztikát (amely akkor már a Bútorok cseréje címet viselte), ám idővel mégis eltávolította. 

A Klubrádió közösségi oldalán jelenleg is fellelhető az írás, amely alá azonban sorjáznak a dühös kommentek.

A bírálók között megtalálható Antoni Rita, a Nőkért Egyesület alapítója is. Az ismert nőjogi aktivista a következőképpen szúrt oda Aratóéknak: 

ezért mondom mindig, hogy feminizmus nélkül nem lesz igazi rendszerváltás. A szerző megírta, a szerkesztő kiengedte – nem tűnt fel senkinek, hogy a kritikát nem ilyen hangnemben kellene megfogalmazni?

Egy biztos: bárhogyan is próbálja mosdatni magát az elnök-vezérigazgató, az eredeti címet ő találta ki, nincs mentség arra, hogy az eredeti szándéka szerint is ezzel a gyalázatos címmel akarta megjelentetni az írását.

Cseh Katalin, nők elleni erőszak, bántalmazás
Cseh Katalin több alkalommal kiállt már a nők elleni szóbeli bántalmazás ügyében. Most mégis mélyen hallgat.
Fotó: Facebook

Megkerestük az ügyben Cseh Katalint

Az Origo az ügyben megkereste Cseh Katalint, a Momentum európai parlamenti képviselőjét, és az alábbi kérdéseket tettük fel neki.

Cikkünk megjelenéséig nem kaptunk választ, amint ez változik, írásunkat azonnal frissítjük a képviselő asszony válaszával!

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem