35.2 C
Budapest
2022. augusztus. 17. szerda

Csapás csapás hátán: Körtvélyessy Zsolt L.L. Junioréknál töltötte az ünnepeket, ez idő alatt kifosztották a házát

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest — Élete legnehezebb és egyben legszomorúbb karácsonyán van túl Körtvélyessy Zsolt (79). A színész nemrégiben veszítette el feleségét, Egerszegi Juditot (†67), aki koronavírusban hunyt el. Ám nem elég, hogy hiányával kellett megküzdenie a szeretet ünnepén, amíg lányánál, Kingánál (37) s vejénél, L.L. Juniornál (39) volt, hogy lelkileg felépüljön, betörtek az otthonába.

– A feleségem halála borzalmasan megviselt, nem tudtam az otthonunkban lenni, ezért Kinga és a férje, Laci felajánlották, hogy legyek náluk. Hetekig ott vendégeskedtem, és ezt kifigyelhették a tolvajok. Amikor pár napja hazajöttem, az fogadott, hogy a pince ajtaját feltörték, bent mindent szétdúltak, és rengeteg dolgot elvittek – kezdte lapunknak megtörten Körtvélyessy Zsolt.

– Már maga a tudat is borzalmas, hogy valaki járt a házamban. Kevesen tudják rólam, hogy gyűjtöttem a régiségeket. Rengeteg antik dolog, szobrok, pénzérmegyűjtemény volt a pincémben, amit most elloptak. Sejtem is, hogy kik állhatnak a dolog mögött, és megteszek minden szükséges lépést, hogy kiderüljön az igazság. Rengeteg pénzzel rövidítettek meg, még nem mértük fel a pontos kárt. Szinte egy élet munkája volt összegyűjteni mindent.

A színész sokkot kapott, amikor rájött, hogy mi történt. Az ünnepek alatt éppen hogy egy kis erőt gyűjtött, hogy szembenézzen a gyásszal, az egyedülléttel.

– A kis unokám, Lili rengeteg szeretetet ad, ebbe lehet kapaszkodni. Nagyon jó volt a lányoméknál, Kinga csodálatos édesanya, Laci pedig nagyon jó férj és apa. Ápoltak, segítettek nekem, de amikor hazajöttem… Az nagyon fájdalmas volt, és nem csak a betörés, a rablás miatt – mondta elcsukló hangon a színész.

– A feleségem imádta a szép ruhákat, az ékszereket, még minden úgy van itt a házban, ahogyan ő itthagyta. Tudom, hogy idővel majd ki kell válogatnom őket, de még nem állok rá készen. Az ékszereket Lili unokám kapja majd meg, de hogy a többivel mi lesz, még nem tudom. Az egykori közös ágyunkban alszom, úgy érzem, még itt van velem – sírta el magát a gyászoló színész, aki egyelőre nem tudja, hogyan tovább.

– Az élet nem áll meg, alkalmazkodnom kell ehhez a helyzethez. Az nagyon fáj, hogy nem tudtunk rendesen elbúcsúzni a feleségemtől, csak hangüzeneteket tudtunk küldeni, a halála előtt pár héttel üzent ő is utoljára, utána lélegeztetőgépre került. Ez, hogy nem foghattam a kezét, nagyon bánt, nem tudom, mikor teszem túl magam rajta. A hamvait még karácsony előtt elszórtuk Kingával, de egy kis részét megtartottam, itthon van velem – mondta szomorúan Körtvélyessy.

Hamarosan újra munkába áll

Körtvélyessy Zsolt a gyász elől a munkába menekül. A tervek szerint január 5-én online összeolvasó próba lesz, amelyet nagyon vár már.

– Bár én nem értek a számítógéphez és az internethez, Kinga majd segít nekem. Várom, hogy újra dolgozzak, legalább kis időre eltereli a gondolataimat a fájdalomról. Remélem, hogy minél hamarabb színpadra is állhatok, az lesz a legnagyobb gyógyír a sebeimre – mondta Körtvélyessy.

blikk

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Pedáns vagy kényszerbeteg, aki állandóan takarít?

A rendet és a tisztaságot mindenki, ám az utat, ami elvezet odáig, csak nagyon kevesen szeretik, sőt a...

Mit tegyünk, ha az idegeskedés miatt fáj a gyomrunk?

A gyomorfájdalom több ok miatt is kialakulhat. A fájdalmat kiválthatják vírusfertőzések, savas reflux, de gyomorfekély is állhat a...

Féltékenység, pénz, megcsalás – ezek a szakításhoz vezető leggyakoribb indokok

A kapcsolatok gyakran ugyanazokon a problémákon csúsznak el. Ilyen a pénz, az elköteleződés kérdése vagy a kommunikáció hiánya....

Eddig ezt cm-ben nem tudták túlszárnyalni, 230 cm és 82 kg-os, kapitális harcsa..

Óriás harcsát fogtak a gyomaendrődi Sirató-holtágon még két éve, de azóta sem fogott Magyarországon senki ilyen hosszú hatcsát.. Kétszázharminc...
facebook