1.1 C
Budapest
2023. december. 4. hétfő

Családirtás Dunakeszin: háromszor lőtte fejbe a kisfiát az apa – Féltékenység áll a vérfürdő mögött – képek (18+)

Dátum:

Megosztás:

Ismerősei is gyáva féregnek tartják az a férfit, aki agyonlőtte hétéves kisfiát, volt feleségét és az asszony édesanyját vasárnap este a nyílt utcán. B. Zoltán Péter azt követően kezdett vérengzésbe, hogy egykori párja felelősségre vonta: miért nem a megbeszélt időben vitte vissza a láthatásról közös kisfiukat.

Válasz helyett a férfi előkapta az autóból vadászfegyverét, majd gondolkodás nélkül tüzelt. Először korábbi párja, Melinda életét oltotta ki, aztán az anyósa, Éva következett, végül pedig a lövöldözés hangjára a házból kirohanó, kétségbeesetten zokogó kisfiúval végzett.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

M. Melinda új párja úgy tudja, a legtöbb golyót – szám szerint hármat – a gyerek kapta. A fiúcskának, csakúgy, mint az anyukájának és a nagymamájának, esélye sem volt a túlélésre. Felfoghatatlan tette után Zoltán bement a házba, ahol magával is végzett.

A hétéves kisfiúnak sem kegyelmezett az apja, az utcán mészárolta leA hétéves kisfiúnak sem kegyelmezett az apja, az utcán mészárolta le

– Régóta ismerem Zolit, tudtam róla, hogy nem százas, de amit most tett, arra nincs más kifejezés, mint hogy gyáva féreg

– fogalmazott tömören Zoltán egyik ismerőse.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

A tragédia másnapján Melinda új szerelme, Tamás visszajött a mészárlás helyszínére. A férfi nem bírta sírás nélkül, amikor meglátta az aszfalton száradó vérfoltot.

A férfi a ház előtt kezdett fékevesztett mészárlásba /Fotó: Fuszek Gábor A férfi a ház előtt kezdett fékevesztett mészárlásba /Fotó: Fuszek Gábor

– Az ilyen nem is ember. Hogy volt képes ezt tenni? Azt hallottam, a kisfiú még próbált is elszaladni, de ez a lény esélyt sem adott neki, szinte levadászta. Rosszul lettem, amikor a szomszédok mesélték, hogy a gyerek nem halt meg azonnal, pár pillanatig hallhatóan még szenvedett szegény.

Én a közösségi médiából értesültem, hogy mi történt, de nem akartam elhinni. Sosem láttam az elkövetőt, csak hallottam róla Melindától.

Pokollá tette az életüket, ami nagyon bántotta a páromat. A tragédiát megelőzően egész nap a vízen voltunk Melindával, aztán ő sietett haza, mert úgy volt, hogy a volt férje hét órára hozza haza a kisfiút.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

Aztán már csak üzenetet kaptam Melindától, hogy nem értek oda a megbeszélt időben, amiért nagyon ideges. Úgy tudom, ezt tette szóvá a végzetes lövések előtt – mondta el lapunknak Sz. Tamás, aki nemrégiben esett szerelembe Melindával.

Tamás volt Melinda új párja, az ex ezt nem tűrte el /Fotó: Fuszek Gábor Tamás volt Melinda új párja, az ex ezt nem tűrte el /Fotó: Fuszek Gábor

A pár kapcsolata nagyon jól alakult, ezért nemrégiben közös programot is szervezetek a gyerekeiknek. Tamás szerint ezt megtudhatta a volt férj is, aki éktelen haragra gerjedt. A gyászoló férfi megérzése szerint ez is szerepet játszhatott a tragédiában.

Melindának jól menő vállalkozása volt, amelyet Dunakeszin üzemeltetett. Alkalmazottja képtelen felfogni, hogy a főnöke ilyen borzalmas körülmények között halt meg.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

– Szuper ember és szuper anya volt. Imádta a kisfiát, de a gyerek is őt. Pár napja kapott a kisfiú egy quadot, annyira boldog volt vele! Most kezdte az első osztályt, szegénykém alig pár napot járhatott. Rettentően sajnálom, ami velük történt – csuklott el az alkalmazott hangja.

Melinda nagymamája tegnap sokkot kapott, amikor a helyszínt biztosító rendőrtől megtudta, hogy pár perc leforgása alatt elvesztette a lányát az unokáját és a dédunokáját is. Az idős hölgyet mentő vitte el a Kisfaludy utcából.

A Blikk megtudta, hogy az elkövetőnek három felnőtt gyermeke is van. Édesanyja Szigetszentmiklóson egy lakótelepen él, ahol a férfit is látták néha.

B. Zoltán Péternek három felnőtt gyermeke van, a negyediket ölte megB. Zoltán Péternek három felnőtt gyermeke van, a negyediket ölte meg

– A néni férje két éve hunyt el, azóta a fia gondoskodott róla. Ritkán jött, de akkor mindig megpakolva ajándékokkal. A néni mesélte, hogy a fiát anyagi gondok gyötrik, a járvány nem tett jót a vállalkozásának – mondta a gyilkos anyjának ismerőse.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

Elértük Zoltán édesanyját, aki annyit mondott, hogy még nem tudja felfogni, ami történt.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ítéletidő tombol Németországban – a kifutópályához fagytak a repülőgépek Münchenben

A bajor főváros repterét órákra le kellett zárni a havazás és a fagy miatt. Az X-en megjelent videó kísérő...

Döbbenetes videó arról, hogy mit okozhat az autó tetején szállított fenyőfa

Hogyan szállítsuk a fenyőt, ha autóval mentünk vásárolni és meglehetősen nagy fát választottunk? Videón magyarázzák el. A karácsonyi fenyő...

Életveszély: a világ legpofátlanabb bliccelőjét fotózták le az 1-es villamos hátulján – videó

Nem mindennapi megoldással utazott valaki a budapesti 1-es villamoson. Egy potyautas a jármű hátuljára kapaszkodott fel, és élvezte...

Mi történt? A közönségkedvenc nem tér vissza a Dancing with the Stars leginkább várt produkciójába

Az egyik produkció nem lesz teljes a Dancing with the Stars szombati döntőjében. A korábbi közönségkedvenc nem vesz...