Hirmagazin.eu
Főoldal » Családi tragédia változtatta meg Papadimitriu Athina életét
Bulvár

Családi tragédia változtatta meg Papadimitriu Athina életét

A színésznő évekkel ezelőtt egy autó balesetben veszítette el 23 éves testvérét, azóta lelkigyakorlatokkal gyógyítja a lelkét.

Lovaglással tölti mindennapjait Papadimitriu Athina. A színésznő állítja, állatainak és a természetnek köszönheti, hogy megtalálta a harmóniát és a lelki békéjét.

Athina hisz a spirituális erőkben, úgy érzi, a gyógyító energiák rengeteget segítettek neki. Egy családi tragédia miatt ismerkedett meg a lelkigyakorlatokkal, azt mondja, ezeknek köszönheti fittségét és boldogságát.

“Nem fáradok el soha, és nincs bennem semmiféle rossz érzés. A lovaimmal mindent megbeszélek, értem őket, ahogy azok is engem. Amikor a testvérem 23 évesen, egyik pillanatról a másikra meghalt egy autó balesetben, szörnyen éreztem magam. Fiatal voltam még, és hittem benne, hogy a testvérem energiája nem veszett el, csak átalakult. Ekkor kezdtem energiagyógyászattal foglalkozni” – mondta el a Ripost-nak a 64 éves színésznő, akinek, miután rendbe jött a lelke, teljesült élete legnagyobb álma is.

“Nemrég megkaptam életem legfontosabb elismerését, a Jászai Mari-díjat, amit még mindig alig hiszek el” – fogalmazott Athina.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ijesztő videó: Drámaian lefogyott Presser Gábor!

Mazsi

Sváby András: „Nem tudom letenni a munkát, amit nehezen visel a család” – VIDEÓ

Mazsi

Baukó szánalomból kölcsönadott Alekosznak, .. a mai napig nem kapta vissza a pénzét, most a rendőréghez fordul…

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....