Home Szabadidő Bulvár Családi dráma lökte vissza Curtist a drog poklába

Családi dráma lökte vissza Curtist a drog poklába

0
Végleg különválik egymástól Majka és Curtis / Fotó: Fuszek Gábor

Budapest — Újra megtörtént az, amitől a rajongók egy ideje már tartottak: Curtis megint visszaesett a drog poklába, és úgy tűnik, Majkával az újabb szakításuk végleges, miután pénteken nem ment el a koncertjükre.

A Blikk információi szerint a rapper és zenésztársai jó ideje próbálták már meggyőzni Curtist: ismét rossz irányba halad és a lejtőn egyre nehezebb a megállás. Széki Attila azonban hiába fogadkozott, a drog ezúttal is erősebbnek bizonyult nála. A visszaesésben szerepet játszott a Barnai Judittal való se veled, se nélküled kapcsolata és a Katzenbach-gyilkosságban vádlott testvérének rendőrségi ügye is.

– Az utóbbi időben már sejthető volt, hogy Curtis elindult a lejtőn. A se veled, se nélküled kapcsolata Judittal megviselte, és a testvére körüli botrányok is. Sokan próbáltak Atinak segíteni, de amíg maga nem látja be hogy baj van, addig minden hiába. Majka többször leült vele beszélni, hogy ez így nem lesz jó, és bár Ati mindig megígérte, hogy megváltozik, számíthat rá, elvégzi rendesen a munkáját, sajnos egyre csak ment lefelé a lejtőn, így érhető, hogy miért alakult így megint a helyzet – mondta el a Blikknek egy, a rapperhez közel álló ismerős.

Már a tavaly év végi hosszabb pihenője sokat sejtetett.

„Ez az év megint egy száguldás volt számomra. Rettenetesen elfáradtam, emellett a nyakamba vettem a világ összes gondját… Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is. Az idei évre lekötött Curtis bulikat felfüggesztem, egy-két tévés szereplést kivéve, és eltűnök határozatlan időre a színpadról” – osztotta meg a döntését akkor a követőivel. Úgy tűnik, a drog ismét erősebbnek bizonyult a rapper akaratánál. Múlt pénteken Curtis ismét cserben hagyta Majkát és csapatukat, amikor nem jelent meg közös fellépésükön.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

„Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sajnos megint beleestem abba az ördögi körbe mint anno… De rendbe rakom magam. Köszönöm ezt a 12 évet testvér” – írta Curtis Instagramján.

„Sajnos a pletyka igaz… Szeretlek testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!! Minden jót kívánunk neked!” – írta közösségi oldalán a koncert után Majka, aki másnap Siófokon már egyedül lépett színpadra.

– Mindent elmondtam a Face­bookomon és az Instagramon. Természetesen az összes koncertet megtartjuk, nem hagyjuk cserben a közönséget, csak épp Curtis nélkül lépünk majd színpadra – közölte megkeresésünkre Majka.

Más információk szerint Curtisre koncertre alkalmatlan állapotban találtak rá a lakásában, a rokonok törték ré az ajtót.

Curtis vasárnap estig elérhetetlennek bizonyult.

A szakítás úgy tűnik, végleges, hisz 3 éve, amikor a két rapper szakításuk után egy évvel ismét összeállt, megállapodást kötöttek: Majka nem firtatja, mit csinál Curtis, amíg a közös munkát nem hátráltatja. Úgy tűnik, most is itt telt be a pohár Majorosnál. A rapper első Curtis nélküli koncertjén jelen volt Hajdú Péter is, aki barátként drukkol a rappernek, hogy leszámoljon a démonaival.

– Az Összezárva című műsoromban beszélt korábban Ati arról, hogy volt egy megállapodásuk Majkával, miszerint ha a valami a munka rovására megy, ott a vége a közös projektnek. Én egyébként nagyon szeretem Atit, és drukkolok neki, hogy végleg legyőzze ezt a betegséget – mondta a Blikknek Hajdú.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Ötből egynek sikerül csak

A Blikk által megkérdezett addiktológus szerint csupán minden ötödik leszokás végződik úgy, hogy az illető tiszta marad, ám ehhez valódi elhatározás kell.

– A tapasztalataim azt mutatják, hogy csak azoknak sikerül megszabadulni a függőségüktől, akik komolyan is gondolják és soha többet nem nyúlnak szerhez. Sajnos, ha valaki többször is nekifut, hajlamos azzal hitegetni magát, hogy lám, neki már sikerült egyszer, kétszer, ötször, akkor most is fog. A visszaesést mindig valamilyen „banális” indokhoz kötik, ami igazából csak egy alibi, hogy épp miért nyúlnak ismét a szerhez. Komoly elhatározás és egy pszichoterápia szükséges ilyen esetben, mert hiába érzi az illető, hogy vesztébe rohan, képtelen lemondani a szerről mint menekülőútról – fejtette ki a Blikknek dr. Funk Sándor addiktológus, pszichiáter.

blikk

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás