28.3 C
Budapest
2022. augusztus. 12. péntek

… Csak nehogy Putyin [email protected] egy atomot a svédeknek és finneknek, akik mit keresnek még a NATO-hadgyakorlaton, amikor még nem tagjai a NATO-nak.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Az USA provokálja a 3. világháború kirobbantását! Nagyszabású hadgyakorlatot kezd a NATO az orosz határon..

A gyakorlatnak az orosz-ukrán háború árnyékában a hadiflotta háborús ütőképességének bizonyítása az egyik fő és burkolt célja, valójában az oroszok idegesítése a cél. Aztán nem tudni, hogy Putyin mit lép errre az USA-piszkálására..

Hivatalos sajtóértesülések szeint, a svéd és finn hadiflotta is részt vesz azon a nagyszabású hadgyakorlaton, amit a NATO kezd hétfőn a Balti-tengeren. A gyakorlat az orosz-ukrán háború árnyékában a hadiflotta háborús ütőképességének bizonyítására és a felfokozott biztonsági készültség feladataira fog alapozni.

Csak nehogy Putyin [email protected] egy atomot a svédeknek és finneknek, akik mit keresnek még a NATO-hadgyakorlaton, amikor még nem tagjai a NATO-nak.. (szerk..)

A  gyakorlatban 7000 tengerészgyalogos, tengerész a légierő tagjai vesznek részt 16 tagállamból.

USA külügyi szóvívő: A BALTOPS nevű gyakorlatot az Egyesült Államok haderejének irányításával 1972 óta, minden évben megrendezik, de az orosz agresszió idén ennek különös jelentőséget ad. NATO-hadcsoport továbbá 75 repülőt és 45 hajót is megmozgat majd.

Gene Black amerikai altengernagy nagyon helytállóan és nem burkoltan az idei gyakorlatokat úgy jellemezte, hogy az eddigi BALTOPS gyakorlatok a jövő kihívásairól szóltak.

Mostanra ez a jövő elérkezett, a kihívásokkal együtt.”

Az elmés tábornok vélhetően a 3. világháború kirobbantásának tényére utalt (szerk..).

Kiemelte, hogy a BALTOPS a tengeri forgalom szabadságáról szól, valamint arról a fontos szerepről, amit a balti államok Európában játszanak.

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket! Hirmagazin.eu

Nyitókép: liner

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Fordulat: újra orosz pilóta fog vezetni az F1-ben

Az orosz állampolgársággal is rendelkező tartalékpilótáját, Robert Svarcmant izraeli színekben nevezi be két nagydíj első szabadedzésére a Ferrari. A...

Kabaré a köbön, ezt ne hagyd ki, én évek óta ezen röhögök – pocakos biztonsági őr fut a rabló után – videó

A bankból menekülő rablót egy kamerafelvétel is megörökítette. Ezen az látszik, hogy nejlonszatyorral a kezében egy fiatal férfi laza kocogással...

Itt már nem látszik majd a gombafelhő – videó

Az orosz–ukrán háború egyik legkritikusabb helyszíne a zaporizzsjai erőmű, amit az oroszok elfoglaltak, és az ukránok szerint bázisként...

Helikopterrel keresték rendőreink az illegális migránsokat, aztán elfogták mindet, egytől-egyig! Köszönjük!

Elfogtak egy svéd embercsempészt Balotaszállásnál a megye rendőrei. A férfi 35 határsértőt szállított, akik közül 34-en elszaladtak, végül...
facebook