Csak most, egyetlen egyszer: Nádai Anikó elárulta új szerelme titkát! (A cikk videót tartalmaz)

Dátum:

Az Anikó #show műsorvezetője nem csak Tamással való megismerkedésük különös történetét osztotta meg Garami Gáborral és a nyilvánossággal, de mesélt élete első „papás-mamás2 kalandjáról is.

Elmondta, mi idegesíti az emberekben, de arról is nyíltan beszélt, mit gondol arról, hogy sokan úgy vélik, nem tehetségének köszönheti, hogy az RTL-en vezet műsort. Nézze meg fenti videónkat, érdemes! PotyaUtas, avagy Gurul a Garami.

Forrás: BlikkTV

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

weblap4u banner

Népszerű

További hasonló
Related

Matthew Perry halála: Nyomozás és körülmények..

Bevezetés Matthew Perry, a világhírű színész, aki leginkább a „Friends”...

Újra munkába áll a nagybeteg Katalin, aki nagy akaraterővel küzd a rákbetegséggel..

Személyesen jelentette be Katalin, hogy dolgozni fog! Eljött a várva...

Itt a fotó: Galambos Boglárka bemutatja 29 évvel idősebb, milliárdos szerelmét!

Boglárka először mutatta meg szerelmét a világnak, a férfi...

Marics Peti 20 évvel idősebb tévésztárral flörtölt: „anyukád lehetnék”

Durván helyre tette a ValóVilág egykori sztárja a műsorvezetőt. A...