22.8 C
Budapest
2023. szeptember. 22. péntek

„Csak 3 napig voltunk házasok„ – sírva borult férje koporsójára a fiatal özvegy

Dátum:

Megosztás:

Cheyenne Cottrell nászútjának első napján a floridai napsütésben megfogta újdonsült férje kezét, majd végigsétáltak a homokon. Akkor még azt gondolta, hogy semmi sem választhatja őket szét, de azt még álmában sem sejtette, hogy három nap múlva özveggyé válik.

 

 

„Dalton még soha nem látta az óceánt, kicsit tartott is tőle„ – emlékszik vissza a 24 éves tanárnő, Cheyenne. „Elképesztő volt együtt lenni. Nagyon szerelmesek voltunk, és őszintén úgy gondoltuk, hogy ez sosem érhet véget.”

A boldog fiatalok nászútjukat Floridában töltötték, ahol egyértelmű volt, hogy meg kell mártózniuk a vízben.

„Csak a bokánkig ért a víz, mikor elkezdtünk bemenni. Azt akartam, hogy Dalton megszokja az óceánt, mivel korábban csak kisebb tavaknál volt. Aztán kicsit tovább mentünk és nevetgéltünk, míg egy hullám el nem ragadta. A férjem kezdett pánikba esni, majd egy újabb hullám tovább sodorta oda, ahol a víz már a válláig ért. Én minden nyarat az óceánban úszva töltöttem, így próbáltam megnyugtatni és elmagyarázni, mit tegyen, de teljesen bepánikolt. Odaúsztam hozzá, de nem tudtam segíteni, behúzott a víz alá magával. Ekkor mindent számításba vettem, hogy mindketten életben maradjunk” – magyarázta az özvegy.

Amikor észrevett egy elhaladó mentőjárművet, Cheyenne segítségért kezdett kiáltozni.

„Egy vízimentő kezdett úszni felénk. Tudtam, hogy ha sikerülne Daltont néhány percig megtartanom, segíthetne nekünk. Eluralkodott rajtam a pánik, de megpróbáltam megnyugtatni magam és csodáért imádkoztam. Aztán Dalton hirtelen másodszor is behúzott a víz alá, ezúttal a hajamat fogta és nem tudtam a felszínre visszamenni. Rettegtem attól, hogy mindketten meghalunk. Valahogy ki tudtam szabadítani magam, majd ellöktem. Ezt a mai napig sajnálom, de tudom, ha nem tettem volna, mindketten meghaltunk volna„ – folytatta Cheyenne, akinek végül a bokájába kapaszkodott a férfi, de elfogyott az ereje. „A szemembe nézett, és azt mondta: „fáradt vagyok”. Aztán elvesztette az eszméletét és elmerült. Abban a pillanatban komolyan fontolgattam, hogy hagyjam magam megfulladni vele együtt. Úgy gondoltam, jobb lenne meghalni Daltonnal, mint nélküle élni.”Az életmentő mire kihúzta a vízből Daltont, már ellilut és nem lélegzett. Nem tudta újraéleszteni – írja a The Sun.

„Csak 3 napig voltunk házasok, szinte még fel se fogtam, mire már özvegy lettem„ – mondta a nő, aki sírva borult rá szeretett férje koporsójára a temetésen.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Képünk illusztráció

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Helyszíni felvételek: így nézett ki a brutális baleset az M5-ösön – videó

Csütörtök hajnalban két autó rohant egymásba az M5-ös autópályán. Az ütközésben egy román sofőr és egy 63 éves...

Az eltévedt kisoroszlán a szabadkai országúton kóborolt..

Kisoroszlánra bukkantak a Szabadka-Csantavér úton az arra utazók, a rendőrséget értesítették az eltévedt állat hollétéről – adta hírül a Magyar Szó. Az...

Esztergomi robbantás: A belügyminiszter hősi halottá nyilvánította az elhunyt rendőrt

Magyarország belügyminisztere hősi halottá nyilvánította és soron kívül rendőr főhadnaggyá nevezte ki néhai Kónya Gábor Lajos rendőr törzszászlóst,...

Váratlan döntést hozott Amerika, Zelenszkij megint őrjöngeni fog

Egy amerikai tisztviselő szerint az ATACMS nem lesz része az Ukrajnának szánt amerikai csomagnak, amelyet a pénteki nap...