23.8 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Conor McGregornak újabb kihívója akadt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Gyémánt, azaz Dustin Poirier kihívta már Conor McGregort, akkor Conor nyert első menetes TKO-val

Annyira sokan, hogy már meg sem érdemes írni. Most azonban kivételt teszek, hiszen a UFC 242-n vereséget szenvedő Dustin Poirier hívta ki az írt.

A két bunyós 2014-ben akadt össze a ketrecben, akkor Conor nyert első menetes TKO-val. A meccs még azokban az időkben volt, amikor még működött Conor trash talk-ja: Dustin nagyon mérges volt rá, és ez meg is látszódott a teljesítményén.

Azóta sok tapasztalatot szerzett, és miután ugyanolyan megsemmisítő veerséget szenvedett Khabibtól, mint az ír, úgy gondolja, itt az idő a visszavágóra:

https://twitter.com/DustinPoirier/status/1171485566006751232?

“Szerintem nekem és Conornak újra le kéne játszanunk a dolgot, ez logikusnak tűnik most.” – szólt A Gyémánt kihívása.

Az ír viszont nem így gondolja:

“Megetettelek a padlóval 90 másodperc alatt, tesó. Egy kicsit több tisztelettel kellett volna megemlítened a nevem” – válaszolta Conor, majd hozzátette, hogy még meggondolja a dolgot, ha Dustin elismétel bizonyos szavakat:

https://twitter.com/DustinPoirier?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1171566215841701888&ref_url=http%3A%2F%2Ftotaldamage.hu%2Fconor-mcgregornak-ujabb-kihivoja-akadt%2F

https://twitter.com/TheNotoriousMMA?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1171566215841701888&ref_url=http%3A%2F%2Ftotaldamage.hu%2Fconor-mcgregornak-ujabb-kihivoja-akadt%2F

totaldamag

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Kőbe zárva őrizte szerelmét a férfi fonyódi villa pincéjében

Már gyermekei is voltak, amikor korábban elhunyt szerelmével közös nászágyat faragtatott a fonyódi villatulajdonos. Felesége elvált tőle, de...

Mozgó autóból zuhant az úttestre az egyéves gyermek, nem élte túl.. – Szerinted kidobták vagy kiesett?

Az orvosok mindent megtettek, de a pici életét már nem tudták megmenteni. Pénteken meghalt a kórházban az a kisgyermek,...

Halálra akarta inni magát az iskolában bántalmazott Korina: a tanárok és az igazgató is eltussolták a bántalmazást

A 16 éves vajai gimnazista tavalyi öngyilkossága óta egymás után kerülnek elő az újabb és újabb megdöbbentő esetek,...

Vlagyimir Putyin külföldre utazik, és Volodimir Zelenszkij is külföldre utazik..

Amíg Putyin Tádzsikisztánba és Türkmenisztánba látogat, addig Zelenszkij Angliába utazik. Putyin a tervek szerint Dusanbéban tárgyalásokat folytat majd Emomali...