12.5 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Colombo és soha nem látott felesége – kép.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Néhány érdekes információ a magyarok által szeretett filmről..

Feleségéről sokat beszél a részekben, de a nézők soha nem láthatják (habár készült egy különálló krimisorozat is Mrs. Columbo címmel, amelyben a címen kívül mással is utaltak arra, hogy a címszereplő „nagy valószínűséggel” Columbo felesége, de ez egyértelműen ott sem hangzik el, és ahogy amott a feleség, itt a férj marad mindig távol.

Mrs. Columbót Kate Mulgrew alakította, aki szintén bűnügyekkel kerül kapcsolatba, közben pedig gyereket nevel). Az eredeti sorozat szerint Columbóéknak ismeretlen számú gyermekük van. Kutyájuk egy menhelyről, elaltatás elől kihozott basset hound, neve Kutya. Nem túl okos, de Columbo nagyon szereti.

A hadnagy nagyon megrögzött az apró részletekkel kapcsolatban, apróságok miatt is képes egész éjszaka fennmaradni. Nem hord magánál fegyvert, mivel köztudottan utálja azt. Amikor egyszer már az állása is veszélybe kerül, mert nem hajlandó a kötelező lőgyakorlaton részt venni, akkor is egy kollégáját kéri meg, hogy helyette vizsgázzon.

Láncdohányos, állandóan égő szivarral a kezében mutatkozik, ezért nemegyszer rá is szólnak. Egy rozoga 1959-es, Peugeot 403-as kabriót vezet, melyből állítása szerint csak három van az államban (Kalifornia). Légi- és tengeribeteg, úszni sem tud.

Nem tudja megjegyezni a számokat. Szeret főzni, a westernfilmek, az olasz opera, a Strauss-keringők, a komolyzene nagy rajongója, de a golfot, a tekét és a futballt is szívesen nézi a tévében. Azt állítja magáról, hogy profin tud televíziót hangolni, bár amikor egyszer megpróbálta, véletlenül kihúzta a csatornaváltót. A modern elektronikus gépekkel, ezekkel az „ördögi szerkezetekkel” nincs nagy barátságban, különösen, ha sok a gomb rajtuk. A felesége vett egy személyi számítógépet, de a hadnagy „idegbajt kap tőle”. Ők az utolsók a környékükön, akik elektromos garázsajtót szereltetnek fel. A faxgépet sem ő, sem kollégái nem tudják segítség nélkül használni.

1972-ben mindössze évi 11 000 amerikai dollárt keresett. Nagyon takarékosan kell élniük, ezért 25. házassági évfordulójukon úgy döntött, hogy feleségét táborozni viszi, ahelyett, hogy ezüstöt venne neki. Szüleit már elvesztette. Kedvenc étele a csili, amit Burt éttermében szokott enni. Columbo imádja a feketekávét is. Csak konyhanyelven tud olaszul, állítólag egy kicsit spanyolul is, utóbbit azonban sosem bizonyította.

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK! Hirmagazin.eu

Címlapkép: Hirmagazin.eu

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Elhunyt a 31 éve elrabolt Farkas Helga édesapja

Hosszas betegség után elhunyt Farkas Imre, az 1991. június 27-én Szeged és Orosháza közötti autóúton elrabolt gimnazista lány...

Baleset a fővárosban: az 50-es villamos elé kanyarodik egy teherautó – videó

A Bp-i Autósok Közössége olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette az alábbi képsorokat még hétfőn reggel. A kamerás autó sofőrje fénykürttel...

Az Egyesült Államok lesújt Oroszországra: komoly intézkedésre számíthatnak Putyinék

Az Egyesült Államok újabb, Oroszország számára költséges büntetőintézkedésekről döntött, válaszul Oroszország kísérletére, hogy Ukrajna több régióját is annektálja –...

Beragadt egy autó a vasúti átjáróban, .. egy hajszálon múlt a tragédia – videó

Csak egy hajszálon múlt a tragédia elkerülése a belgiumi Florenville-ben. Egy autó éjjel 11 után át akart kelni a...