7.1 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Cini börtönmúltja miatt nem lép fel Kovács Kati?

Dátum:

Megosztás:

Az énekesnő volt a táncdalfesztiválok történetének egyik legnagyobb alakja, mégis nemet mondott a lehetőségre, hogy a régi legendákkal lépjen fel.

Kovács Kati volt a táncdalfesztiválok történetének első és utolsó győztese is, így kézenfekvőnek tűnne, hogy ő is színpadra lép szombat este az 50 éves a Táncdalfesztivál címet viselő nagy koncerten.Ennek ellenére a legendás énekesnő távol marad az eseménytől.Zenészkörökben arról pletykálnak, hogy Kovács Kati nem akar egy színpadra állni Cinivel. Állítólag azért, mert Zalatnay börtönviselt.

A Ripost próbálta megtudni távolmaradásának okát, de Kovács Kati elhárította a kérdésünket. Egy internetes portálnak azonban azt nyilatkozta, hogy szombat este dolgozik. Lapunk azonban egyetlen Kovács Kati koncertről sem talált információt ebben az időpontban, így könnyen elképzelhető, hogy igazak a pletykák. Megkérdeztük Cinit, hogy mit szól a történtekhez.

Cini börtönmúltja miatt nem lép fel Kovács Kati 1
Fotó: Sulyok László

„Bárki bármit mond, iszonyúan tehetségesnek tartom Kovács Katit, akit mindig is szerettem. Annak ellenére is, hogy egy bolondos csaj, de szerintem nem mindig tudja, hogy jót vagy rosszat mond.

Ugyanakkor nagyon remélem, hogy nem igazak a pletykák, és nem miattam tagadja meg a táncdalfesztiválos múltját.

Hozzáteszem, épp így nem értem Koncz Zsuzsát, és az általam imádott Zoránt, akik szintén távol maradnak a bulitól”

– nyilatkozta Cini, aki korábban szerette volna, ha Kovács Kati fellép a február 5-ei nagy koncertjén az Erkel Színházban

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Szégyen, ahogy kinéz Berki Krisztián sírja: megszólalt az édesanyja

Közel tizenegy hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt ferencvárosi otthonában, ám végső nyughelyére még mindig nem került...

EU: „2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak kell lennie”..

Az Európai Unió egy új törvény betartatására készül, amely előírja, hogy 2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak...

Háború a budapesti társasházban: „Ezek szárnyas patkányok”

Valóságos harci állapot van abban a XXII. kerületi társasházban, ahol egy bácsi mindennap eteti ablakából a galambokat, ezzel...

„EZ MAGA A POKOL! egy perc alatt tűnt el!” – Százak keresik a viharban eltűnt 6 éves Gergőt!

Százak keresik már közel egy napja azt a 6 éves autista kisfiút, aki otthonról tűnt el a szélviharban....