14.7 C
Budapest
2023. március. 20. hétfő

Cicciolina: Máig őrzöm az elnök úr gatyáját

Dátum:

Megosztás:

A 69 éves egykori pornódíva körül még ma is szívesen legyeskednek a férfiak, hát még a 70-es években, amikor karrierje csúcsán járt. Nem akárkit sikerült megbabonáznia…

Cicciolina titkainak tárháza a jelek szerint kimeríthetetlen. Az olasz sajtóban néhány napja jelent meg egy hír, hogy a magyar származású pornódíva közel 50 éve ereklyeként őrzi az egykori olasz államfő, Silvio Berlusconi alsónadrágját. Staller Ilona, most lapunknak is felelevenítette a régmúltba vesző történetet.

Mindenki ezt olvassa most

„Pontosan így van, ahogy mondod… Silvio boxere a mai napig megvan valahol a lakásomban egy fiókban. Hogy hogy került hozzám?” – nevette el magát Husika„Nos, ha jól emlékszem talán 1973-ban felkeresett engem és elhívott magával nyaralni. Igazi úriemberként viselkedett velem és mondhatom, nem fukarkodott egy pillanatig sem. A tenyerén hordozott engem és persze a társaság többi tagját is. Akkoriban még csak kacsingatott a tévézés felé, de jól menő vállalkozó volt, így volt mit a tejbe aprítania” – mesélte Cicciolina, aki nem fogadott el ajándékot Olaszország későbbi legnagyobb hatalmasságától, de azért nem tért haza üres kézzel a nyaralásból.

Fotó: Facebook

„Fogtam magam és eltettem az egyik alsónadrágját, már nem is tudom milyen indíttatásból. Mindenesetre még ma is megvan és büszke vagyok rá, hogy egykoron ő maga viselte. Egyébként nem az övé az egyetlen férfi alsó a fiókjaim mélyén” – árulta el az egykori pornósztár.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

ripost

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Esti torna mindenkinek – videó

Mozogj többet, élj tovább! Videó forrása Hirmagazin.eu

Esti mese gyermekeknek – videó

Jó éjszakát gyerekek! Esti mese - videó Videó forrása Hirmagazin.eu

Ma este: Jackie Chan – Kém a szomszédban;.. Holnap este: Anthony Quinn, Kevin Costner, Madeleine Stowe – Revans – videó

Bob Ho (Jackie Chan) a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból,...

Szakértő a Blikknek: ha Putyin Magyarországra jönne, letartóztatnák… Vagy mégsem?

A Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin ellen. A hágai intézmény közleménye szerint megalapozott a...