-0.5 C
Budapest
2023. március. 29. szerda

Charlie Cheen több tucatnyi nőt fertőzhetett meg HÍV-vírussal

Dátum:

Megosztás:

Egyre biz­to­sabb­nak tűnik, hogy Char­lie Sheen az a hol­ly­woodi szí­nész, aki évek óta HIV- fer­tő­zött, és ter­jeszti is a be­teg­sé­get a hí­res­sé­gek kö­ré­ben.

Charlie Cheen több tucatnyi nőt fertőzhetett meg HÍV-vírussal

Bő egy hete több külföldi napilap is arról számolt be, hogy az egyik legismertebb hollywoodi színész HIV-fertőzött, és erről egyik szexpartnerének sem szólt. Azóta folyamatosan megy a találgatás, hogy kiről is lehet szó, és most úgy tűnik, hogy Charlie Sheen a rejtélyes beteg.

Egybehangzó sajtóinformációk szerint, a színész holnap egy tévéinterjúban fog mindent elárulni a betegsége állapotáról. Az egyik napilap szerint Sheen már legyőzte a fertőzést, ugyanis az utolsó vizsgálatai során már nem találtak a vérében vírusnyomokat. Vagyis a gyógyszeres kezelés segített rajta.

Viszont több mint két éven át akkor is fertőző volt, és erről mélyen hallatott. Pedig lett volna bőven kinek beszélni a betegségéről, ugyanis több tucatnyi szexuális partnere volt ezen időszakban, és nekik nem ártott volna tudni arról, hogy HIV-et kaphatnak.

Charlie állítólag pornósok egész hadának fizetett körülbelül 8 és fél millió forintnyi összeget minden egyes éjszakáért, amit nála töltöttek.Az mindenki számára egyértelmű volt, hogy a sztár rossz egészségi állapotban van, hiszen rémesen néz ki. De mindenki a rengeteg drognak tudta be a dolgot. Kérdezni pedig soha senki nem kérdezte, hogy van-e valamilyen fertőző baja. Így elképzelhető, hogy a fél pornószakmában elterjesztette a HIV-et, hiába járnak egyfolytában szűrővizsgálatokra a felnőtt filmesek.

Sőt, miután nem Sheen az egyedüli, aki szereti a pornóban dolgozó hölgyek társaságát, könnyen lehet, hogy több hollywoodi nagyágyú is elkapta tőle közvetetten a betegséget.

Charlie Cheen több tucatnyi nőt fertőzhetett meg HÍV-vírussal 1

(Fotó: www.profimedia.hu)

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio; Jonah Hill; Matthew McConaughey; Margot Robbie; – A Wall Street farkasa – videó (18+)

A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is...

Szijjártó Péter: Magyarország és Lengyelország nemet mondott az európai földgázrendeletre

Az uniós tagállamok arról szavaztak, hogy meghosszabbítsák-e azt a rendeletet, amely előírná az EU-n belül a földgázfelhasználás csökkentését. Korábban...

Bejelentés: hamarosan lép a kormány a fúrt kutak ügyében

Csökkenteni fogják azoknak a korábban szabálytalanul létesített kutaknak az engedélyezési költségét, amelyeket nem öntözésre, hanem háztartási célra használnak...

Új helyen bukkant fel és rekorder lett M237, a vándorló farkas – itt a teljes útvonala

Immáron a legnagyobb távolságot dokumentáltan megtevő farkas Európában az a példány, mely tavaly nyáron Svájcból indult, a napokban...