23.3 C
Budapest
2023. június. 1. csütörtök

Cameron: “Ha kilépünk, többé nem lesz visszaút az EU-ba”

Dátum:

Megosztás:

Nem lesz visszaút az Európai Unióba, ha a brit EU-tagságról júniusra kiírt referendumon a kilépésre szavaz a többség – jelentette ki David Cameron brit kormányfő a parlament alsóházában, ahol a múlt heti brüsszeli EU-csúcson született egyezséget ismertette.

Ha kilépünk, többé nem lesz visszaút az EU-ba

– Nagy-Britanniának különleges státusza van a világban – ez annyit tesz, hogy része vagyunk egy olyan Európának, amely nekünk dolgozik. Ráhatással vagyunk döntésekre, a világ legnagyobb egységes piacának vezetői szintjén, ami nem kis biztonságot jelent az állampolgárainknak. Ugyanakkor van egy olyan része is ennek az Európának, amelyhez nincs közünk. Értem ezalatt az eurozónát, a nemzetközi hiteleket, a határoktól mentes schengeni-területet – fogalmazott David Cameron.
London polgármestere, Boris Johnson vasárnap újfent azt hangsúlyozta, hogy Nagy-Britanniának igenis van jövője – nem is akármilyen – a közösség falain kívül.

David Cameron szombaton kabinetjével ismertette a brüsszeli uniós tárgyalások részletes eredményeit. 29 minisztere közül hatan nyilakoztak úgy, hogy nem tudják támogatni törekvéseiben.

Forrás: euronews

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis, Kevin Dillon – Táv-felügyelő (Wire Room) – Bruce Willis egyik utolsó filmje – videó

Bruce Willis egyik utolsó filmje, amelyben ismét egy hőst alakít, .. fordulatos, izgalmas esti szórakozás! Teljes film magyarul: Táv-felügyelő (Wire...

Rendkívüli hír! .. Megszavazta az Európai Parlament: Magyarország alkalmatlan az uniós elnökségre

Az állásfoglalást 442 EP-képviselő támogatta, és csak 144 szavazott ellene. Az Európai Parlament csütörtökön megszavazta azt az állásfoglalást, mely...

Az Európai Bizottság és a kínai vezetés is aggódik a mesterséges intelligencia veszélyei miatt

Az EB korlátozásokat vezetett be az MI-eszközök használatára, Kína pedig még szigorúbban tervezi ellenőrizni az internetes adatforgalmat. A ChatGPT...

Megosztó TRIANON

Trianon miért fontos a magyarok egy részének, és a másik részének miért nem? - erre a kérdésre keressük a...