11.9 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

By Alex kontra burgeresek..- Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Alex ugyanis bírálni kezdte az egyik hazai burgercéget, amiért az ételét jéghideg üdítőjével csomagolták össze, így azonnal mikróznia kellett a rá váró falatokat.

Rövid beszámolójában meg is nevezte a budapesti éttermet.

„Amikor nagyritkán rendelsz egy burgert és a jéghideg italt összezacskózzák vele, hogy azonnal mikrózhasd a fagyos kajádat” – írta az énekes, akinek nem is kellett sokat várnia a reakcióra:

a burgercég hivatalos Facebook-oldala szinte azonnal kommentben válaszolt neki, a gondolataikat pedig aligha tette zsebre az X-Faktor mentora.

„Kedves Alex, az is elképzelhető, hogy egy munkatársunk a 297. megrendelés után egymás mellé tette az italt a burgerrel, miután igyekszik mindenkit szívvel, lélekkel kiszolgálni. Vagy az is, hogy a futár cég több címet visz ki (ami tőlünk független), és kihűl közben. De igazából mi sem posztoljuk ki, ha nem tetszett egy nótád. És persze, elnézést a hibáért”

 olvasható az étterem hozzászólásában.

Az X-Faktor mentora természetesen nem hagyta annyiban a dolgot, és előbb egy újabb kommentben, majd – a balhéról szóló cikkünkre reagálva – egy külön posztban újabb üzenetet küldött a budapesti burgerezőnek.

„Na, ez az, amire én is azt mondanám, hogy szóra se érdemes. vicc. és hogy f*szt érdekel ez a f*sz byealex meg az egész. de tessék. pár perc kellett ahhoz, hogy reklámot csináljak nektek

az, hogy milyet…

de akkor összefoglalnám.

– igazából eredetileg még csak nem is voltam bántó, csak elvicceltem azt, hogy a jéghideg italt összekötöztézek a burgerrel. ezt vehetnétek építő jellegű kritikának, mert f*szság. nem tudom, mióta vagytok piacon. én csak egy csirkés burgert akartam, és ti voltatok az első találat. (igaz, írhattam volna privát mailt is, de alapvetően már megszoktam, hogy mind a foodpanda amúgy, mind sokszor a szolgáltató szarik a vásárló fejére… )

– ti aztán jöttetek a kommentetekkel (lentebb), ahol elsősorban a futárra kenitek az egészet. (mindenki ezt szokta amúgy… tré!)

– a kommentben sima bocsánatkérés helyett még személyeskedtetek is egyet a vevővel (aki fizetett és még annyira tényleg nem is volt bántó)

– tudjátok, 2020ban, emlékszem rá, mikor sok becsületes vendéglátó (még barátom is) bezárt. nehezen maradtak meg a cégek a piacon, és sokakat csak a házhoz szállítás lehetősége mentett meg. nem tudom, ti léteztetek-e akkor. ritkán burgerezem.

mi akkor egy évig nem zenélhettünk. nem volt tv műsor, semmi, ami az én életem volt. sokan rosszindulattal azt mondták, menjek kapálni.

nem mentem. mert én tényleg szívvel-lélekkel csinálom amit… hittem a jóban.

ti említettétek a kommentben, hogy amúgy ti szívvel-lélekkel. nos, nem látszik számomra. bár ki vagyok én, hogy véleményem lehessen? csak egy vevő.

de azt tanácsolom, hogy ennél tényleg legyetek egy vásárlótokkal szívesebbek meg lelkesebbek, nehogy végül el kelljen menni kapálni…

– ja és kár hogy nincs humorotok. szóval, én kérek elnézést, sokat képzeltem bele egy pipiburgerbe. és különben is, vannak ennél sokkal nagyobb gondok is az életben… ugye… ugye?”

 kelt ki magából legújabb bejegyzésében Alex.

blikk nyomán

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Georg Spöttle: Az orosz-amerikai állampolgárokat mentené ki az USA Oroszországból

Biztonsági riasztást adott ki az USA moszkvai nagykövetsége és Oroszország azonnali elhagyására szólította fel az amerikaiakat. A figyelmeztetés...

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...

Hamar itt a hideg, és aki egész évben nem készült fel, az könnyen megfázik, de van megoldás!

Kurkuma, gyömbér, sárgarépa, ebből készíts ívólevet! A gyömbér miatt egy kicsit erős lesz, de meg kell inni, és akkor...