34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Busszal karambolozott Baukó Éva, .. szerinted mit szól ehhez Alekosz? – fotók.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Az RTL ValóVilág egykori szereplője parkolás után szeretett volna a szélső sávba besorolni, indexelt, elindult, amikor a szomszéd sávban érkező busz sávot váltott és nekiütközött.

Tegnap volt egy szerencsétlen balesetem, amikor is egy busz rámhúzott jobbról

– számolt be csütörtökön Facebookon Baukó Éva közlekedési balesetéről. A Blikknek részletesen is beszélt a történtekről. Elmondta, hogy a Bosnyák téren parkolt, szerinte szabályosan, a padkára felállva. Amikor elindult, indexelt, majd rákanyarodott a szélső sávra, mivel úgy látta, hogy nem jön semmi.

A másik sávban jött a busz, amelynek sofőrje egyszerűen rám húzta a kormányt

– mondta Baukó Éva a napilapnak.

A Bosnyák térnek ezen a részén az út baloldalán, a használaton kívüli sínek melletti aszfaltozott részen autók szoktak parkolni, és az itt lévő BKK-állomás miatt nagy a buszforgalom.

Baukó Éva Facebookon azt írta, hogy a szerdai balesetnek két járókelő is tanúja volt, és szerintük is a buszsofőr hibázott. A BKK alkalmazottja azonban nem ismerte el ezt, ahogy Baukó sem, ezért rendőri intézkedés is történt.

A híresség szerint sem ő, sem más nem sérült meg a balesetben, de a kék Toyotájában komoly, nagyjából egymillió forintos kár keletkezett.

Nyitókép: Alekosz és Baukó a szanunában, Facebook

rtl, Facebook

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Isten akkor küldi el hozzád a lelki társadat, amikor készen állsz igazán szeretni, nem akkor, amikor te akarod

Isten nem küldi el hozzád a lelki társadat, amíg a szíved valóban készen nem áll a találkozásra. Szeretünk hinni...

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...