24.4 C
Budapest
2022. június. 25. szombat

Bűnügyként kezelik Homonnay halálát Olaszországban – Az író végrendelkezett Erzsi macska sorsáról..

Dátum:

Megosztás:

Bár rengetegen vannak, akik szívesen örökbe fogadnák Erzsi cicát, már megvan az új gazdája. Homonnay Gergelynek imádott macskája volt mindene, ezért az ő sorsáról már jóval a halála előtt rendelkezett.

Alapos, mindenre kiterjedő nyomozást folytat az olasz rendőrség Homonnay Gergely rejtélyes halálának felgöngyölítése érdekében. A Blikk értesülései szerint bűnügyként is kezelik az esetet, vagyis jelenleg egyáltalán nem zárják ki, hogy az író-blogger bűncselekmény áldozata lett, amihez köze volt a helyszínen talált kábítószernek. Mint azt a Blikk is megírta, Homonnay Gergely újév hajnalán a római Bananon klub törökfürdőjében lett rosszul, és bár a hírek szerint a kiérkező mentők még életben találták, már nem sikerült újraéleszteni. 13 óra 17-kor megállapították a halál beálltát. Az öltözőszekrényében gyanús port és valamiféle folyadékot találtak, aminek keveréke szexuális ajzószerként ismert, de hogy ebből az író fogyasztott-e, nem tudni.

A toxikológiai vizsgálatokat kedd délelőttre ígérték az olasz hatóságok, azok eredménye egyelőre nem ismert.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

A római szórakozóhely bejárata, odabent történt a rejtélyes haláleset /Fotó: Bananon klubA római szórakozóhely bejárata, odabent történt a rejtélyes haláleset /Fotó: Bananon klub

Hétfőn, tizenhárom órás autóút után érkezett Rómába a család felkérésére Dr. Marczingós László ügyvéd, hogy a hatósági ügyeket rendezze a tragédiával kapcsolatban. A rendőrök kedden az ügyvéd jelenlétében Homonnay római lakásában jegyzőkönyvezték a blogger személyes holmijait, hogy majd hazaszállítsák azokat a családnak, majd átadták az ügyvédnek a legfontosabbat – Erzsi macskát. Dr. Marczingós László nem csak ügyvédje, de régóta barátja is volt a bloggernek, így érthető módon – mint kérdésünkre fogalmazott – “pocsékul” érzi magát, most azonban rá vár a feladat, hogy az Elnökasszonyt biztonságban hazajuttassa. Új gazdája, mint megtudtuk, már megvan.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

– Sokan jelentkeznek Erzsiét, írnak, hogy szívesen örökbe fogadnák és viselnék a gondját, ami rettentő jó érzés, nagyon jól esik ez a fajta támogatás. Ám Erzsi új gazdája már megvan, ő olyan személy, akivel már ő találkozott, aki maga is macskás – mondta kérdésünkre az ügyvéd, aki az illető kilétéről nem kívánta lerántani a leplet, de annyit elmondott, most is “itt áll mellettem”. A cica most is rémült, érthetően nem tudja, mi zajlik körülötte, de az ügyvéd mindent megtesz, hogy a legkevesebbet érezze meg a fáradságosnak ígérkező hazaútból.

Gergely mindene volt a cicája, olyannyira, hogy arról már rég rendelkezett, tehát jóval a halála előtt, hogy Erzsi akkor is jó kezekben legyen, ha vele bármi történne, így arról is, pontosan ki viselje gondját.

Az ügyvéd egyébként az ellenzéki blogger testének hazahozatalában is segít, de ez csak a boncolás után történhet meg.

Volt párját is kihallgatták

A Blikk megkereste a történtek tisztázása érdekében a Bananon klubot is, válasz azonban nem érkezett kérdéseinkre. Úgy tudjuk, az olasz rendőrség nem csak a klub személyzetét hallgatta ki, de a blogger volt olasz párját is, ugyanis Gergely egy ideje már egyedül élt. A férfi nem volt jelen Gergely utolsó óráinál. Az biztos, hogy Erzsi gazdája nem egyedül érkezett a bárba, de órákkal a halála előtt különváltak útjai az ismeretlennel. Eközben információink szerint keresik a drogdílert is, akitől a szóban forgó anyag származhatott.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Emberek is élnek a világ legbarátságtalanabb helyén: a gázmaszk alapfelszerelés a Danakil-mélyföldön

A Föld egyik legszárazabb és legmelegebb vidékén mintegy százezer ember él. Számos olyan hely van a bolygón, amik az...

Javítani szeretne szexuális életén? (18+)

Itt az alkalom, hogy változtasson! A potenciaproblémák hátterében sokféle ok húzódhat: pl. valamilyen betegség (szív- és érrendszeri probléma, cukorbetegség),...

The Times of Israel : Zelenszkij csalódott Izraelben

Jeruzsálem | Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a jeruzsálemi Héber Egyetemen elmondott beszédében az Ukrajna és Izrael közötti szoros...

Berobban a kánikula: 33 -36 fokra kell felkészülni a hétvégén

Kánikula lesz hétvégén, vasárnap 36 fokkal. Sok napsütésre számíthatunk pénteken az ország nagy részén – írja előrejelzésében az Időkép....