3.1 C
Budapest
2023. november. 29. szerda

Büntetőfékezés – Berki Krisztián a bíróságon: „Nem vagyok bűnös!”..

Dátum:

Megosztás:

Berki ártatlannak vallotta magát a bíróságon

Berki Krisztián és ügyvédje megérkezett a tárgyalásra / Fotó: Fuszek GáborBerki Krisztián és ügyvédje megérkezett a tárgyalásra / Fotó: Fuszek Gábor
Öt perccel a tárgyalás megkezdése előtt megérkezett a bíróságra Berki Krisztián. Az egykori Fradi-vezérnek azért kell felelnie, mert a vád szerint büntetőfékezett egy busz előtt.
Az egykori Fradi-vezér még 2018-ban okozott balesetet, amikor büntetőfékezett egy busz előtt, a BKV-járat pedig belehajtott az autójába. Berki hiába próbálta később kimagyarázni, miért is lassított, a hatóságokat nem sikerült meggyőznie, letöltendő börtönbüntetést kér rá az ügyészség.

A mai tárgyalásra több sértettet, illetve tanút is idéztek, többek közt Berki feleségét, Mazsit is, ám ő nem jelent meg a bíróságon. Az előző tárgyalását sikerült megúsznia.

Elegánsan, aBerki-s maszkban érkezett a bíróságra / Fotó: Fuszek GáborElegánsan, aBerki-s maszkban érkezett a bíróságra / Fotó: Fuszek Gábor

Először ismertették a vádiratot. Ha elismeri a bűnösségét, 2 év 6 hónap szabadságvesztést indítványoz az ügyészség, és a büntetés kétharmadának letöltése után helyezhetnék feltételesen szabadlábra. Emellett még három évre eltiltanák a vezetéstől és a közügyektől. Mivel ez nem történt meg, a vádirat ismertetése után Berki kapott szót, aki kijelentette:

Így megtartották a tárgyalást, ám a bizonyítási eljárásra tegnap nem került sor.

Berkinek jelenleg nincs vezetői engedélye, a bíróságon jelezte, szeretné kérvényezni a jogosítványt. Arra hivatkozott, hogy felesége, Berki Renáta „Mazsi” várandós, valamint hogy kislánya, Berki Natasa Zselyke több mint 50 kilométerre lakik tőle, nehezen megoldható, hogy iskolába vigye, emellett a munkához is szüksége lenne rá. Az ügyészség szerint ez azonban nem lenne helyénvaló, ugyanis Berkit tavaly októberben is elkaptak, akkor jogsi nélkül vezetett, és abban az ügyben a szabálysértési eljárásban 90 ezer forint büntetést és 12 hónap eltiltást kapott. Az izomceleb azzal védekezett, hogy azért vezetett jogsi nélkül, mert a lányát kellett orvoshoz vinnie. A bíróság nem enyhült meg az érvek hallatán, a döntés az, hogy nem kapja vissza a jogosítványát.

Ezzel véget ért a tárgyalás, Berki Krisztián kiviharzott a teremből és ügyvédjével együtt bezárkózott egy szobába. A következő tárgyalás júliusban lesz.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

L-arganin és lehetőségeinek kiaknázása az edzésnél

Az emberi test különböző fiziológiai funkcióinak széleskörű spektrumáért felelős fehérjék fontos alkotóeleme. Ugyancsak ismert a nitrogén-oxid prekurzoraként – ami...

A 35 legérdekesebb TikTok statisztika 2023-ban

2016-ban indult és azóta felforgatta a közösségi média világát. Világszerte 3 milliárd letöltés Magyarországon pedig már több, mint...

Harry herceg ultimátumot adott a királynak..

Harry herceg állítólag egy komoly kérdést tett fel apjának, III. Károly királynak Archie hercegről és Lilibet hercegnőről, hogy rávegye a...

Veszélyes az iPhone egyik újdonsága – már a rendőrök figyelmeztetnek

Az iOS új funkciója akkor is működik, ha a használója nem is tud róla. Veszélyes lehet az iPhone-ok egyik...