21.7 C
Budapest
2023. szeptember. 25. hétfő

Büntetésből a kezükön kellett járniuk a diákoknak

Dátum:

Megosztás:

Egy iskola Kínában nyilvánosan bocsánatot kért, miután egyik szigorú tanárja a diákjait arra kényszerítette, hogy a kezükön járjanak, míg az véres nem lett. Az oktató keményen akarta fogni a gyerekeket a testnevelési órán.

Büntetésből a kezükön kellett járniuk a diákoknak

Az egyébként gyakornokként dolgozó tanár sajátos fegyelmezési módszere miatt több diák kezén véres sebek keletkeztek – jelentik a helyi újságok Dél-Kínában. A sencseni középiskola tanulói a múlt héten a közösségi oldalakon osztották meg a hírt, miszerint a tornatanár ilyen módon büntette őket, mert nem engedelmeskedtek az utasításoknak. Egy fotó is megjelent arról, hogyan nézett ki a diákok keze- írja a globoport.hu.

A hírt az iskola megerősítette. Szerinte az oktató célja a fizikai képzés volt, de valóban rosszul ítélte meg a helyzetet, és a képzés mértékét. Az iskola kifizeti a tanulók orvosi kezelését, a szülőktől pedig bocsánatot kért.

 

Forrás: közepsuli

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki Ahogy a világ egyre inkább digitálissá válik, az online játékok iránti...

Összekapott Németországgal Lengyelország a választás előtt

Az október 15-i lengyel parlamenti választásokba történő beavatkozási kísérlettel vádolta meg vasárnap este Zbigniew Rau lengyel külügyminiszter Olaf...

Vita az infációról, a háborúról és az akkumulátorgyárakról – reakciók a miniszterelnök felszólalására

Orbán Viktor hétfői napirend előtti felszólalására az ellenzéki pártok is reagáltak, majd a kormányfőt a viszonválasz joga illette...

Gyurcsány Ferenc családjából javasolt utódot Orbán Viktor helyére

Megkezdődött a parlement őszi ülésszaka, kemény szócsatával. Orbán Viktor hétfői napirend előtti felszólalására az ellenzéki pártok is reagáltak, majd...