10.3 C
Budapest
2022. október. 4. kedd

Bűnösnek vallotta magát a macskáját megkínzó francia focista – megrázó képek

Dátum:

Megosztás:

Súlyos börtönbüntetést is kaphat az a francia focista, akiről kiszivárgott egy videó arról, hogyan kegyetlenkedik a macskájával.

opera pillanatfelvétel 2022 05 24 173112 www.dailymail.co.uk
Kurt Zouma, a West Ham United védője bűnösnek vallotta magát, amiért megrúgta és megverte macskáját.
opera pillanatfelvétel 2022 05 24 173054 www.dailymail.co.uk
Súlyos börtönbüntetésre számíthat az elkövető
opera pillanatfelvétel 2022 05 24 173330 www.dailymail.co.uk
Menekül előle az állat az udvarán

Megrázó képek a macskaverésről és képek az elkövetőről

A labdarúgó testvére, Yoan filmre vette az esetet, amelyet a közösségi médiában tettek közzé, a benne látottak pedig alaposan felkavarták az állóvizet, és az állatvédők széles körben elítélték a látottakat. A felvételeken Zouma volt látható, amint a macskáját megrúgja, majd meg is dobja valamivel az állatot.

Az ítélethirdetést június 1-re halasztották.

Hazel Stevens ügyész azt mondta a bíróságon, hogy a videóban hallható, amint a West Ham játékosa a következőket mondja:

– Esküszöm, hogy megölöm, esküszöm, hogy megölöm.

A labdarúgó elismerte a vádat, miszerint szükségtelen szenvedést okozott egy védett állatnak. Testvére pedig beismerte, hogy tettestárs volt a bűntény elkövetésében, valamint felbujtó volt a bűncselekményben.

– Amióta ez a felvétel nyilvánosságra került, rengetegen bántalmaztak macskákat, és az ezekről készült felvételeket rendre közzé is tették különböző közösségi oldalakon

– hangzott el a bíróságon.

A bíróság meghallgatta a Premier League védőjét, aki bocsánatot kért tettéért, és azóta beleegyezett abba, hogy a két bengáli macskáját helyezzék át egy új otthonba.

A West Ham játékosát védő Trevor Burke ügyvéd elmondta, hogy ügyfelét 250 ezer angol font pénzbírsággal sújtotta klubja, és elvesztette az Adidas sportruházati céggel kötött jelentős szponzori szerződését.

Zoumát be sem választották a francia válogatottba.

Burke szerint ügyfele korábban kifogástalan jellemű volt, és kilenc, állatokkal foglalkozó jótékonysági szervezet részesült a bírságból.

Az ügyvéd azt mondta, hogy a védő bántalmazást szenvedett el, beleértve a fenyegetéseket is, mindez pedig teljesen megzavarta az életét

– írja a BBC.

Az RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals, vagyis egy állatvédő jótékonysági szervezet – a szerk.) főtisztje, Dermot Murphy a következőket mondta az esetről:

– Soha nem fogadható el, hogy így bánjanak egy állattal, és megdöbbentünk, amikor először felhívták a figyelmünket a videóra. Az esetet még szomorúbbá teszi, hogy a videót még meg is osztották a közösségi oldalon. Reméljük, hogy ez az eset emlékeztetni fog mindenkit arra, hogy minden állat megérdemli, hogy kedvesen, együttérzéssel és tisztelettel bánjanak vele, és hogy ne tűrjünk el senkitől kegyetlenséget.

Nyitókép: Itt látható, amint felrúgja a macskáját a focista

BBC

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Elindult a határ felé Putyin nukleáris fegyvereket szállító tehervonata – Sokkoló üzenet a Nyugatnak

Az orosz nukleáris katonai vonat mozgásban van, vélhetőleg azért, hogy Oroszország figyelmeztesse a Nyugatot: Putyin kész eszkalálni ukrajnai...

Erről dönt ma a kormány: szóba került a tanársztrájk és a pedagógusok béremelése is – indul a feszültség a Parlamentben

Tárgyal és határoz is a kormány normakontroll-javaslatáról kedden az Országgyűlés, amely ezt követően szavaz négy, az Európai Bizottsággal...

Készül a NATO, újabb háború törhet ki Európában!

Egyre feszültebb a viszony Görögország és Törökország között. A szakértők – a két régi ellenféle közötti sorozatos atrocitások miatt...

Öt halálos áldozatot követelt a részeg pozsonyi férfi buszmegállós ámokfutása: kiderült, ki volt a gázoló – sokkoló fotók, videó (18+)

Öt halálos áldozatot követelt a Pozsony belvárosában vasárnap késő este történt gázolás. Egy sérült még életveszélyes állapotban van, négy...