34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Bűnösnek vallotta magát a macskáját megkínzó francia focista – megrázó képek

Dátum:

Megosztás:

Súlyos börtönbüntetést is kaphat az a francia focista, akiről kiszivárgott egy videó arról, hogyan kegyetlenkedik a macskájával.

opera pillanatfelvétel 2022 05 24 173112 www.dailymail.co.uk
Kurt Zouma, a West Ham United védője bűnösnek vallotta magát, amiért megrúgta és megverte macskáját.
opera pillanatfelvétel 2022 05 24 173054 www.dailymail.co.uk
Súlyos börtönbüntetésre számíthat az elkövető
opera pillanatfelvétel 2022 05 24 173330 www.dailymail.co.uk
Menekül előle az állat az udvarán

Megrázó képek a macskaverésről és képek az elkövetőről

A labdarúgó testvére, Yoan filmre vette az esetet, amelyet a közösségi médiában tettek közzé, a benne látottak pedig alaposan felkavarták az állóvizet, és az állatvédők széles körben elítélték a látottakat. A felvételeken Zouma volt látható, amint a macskáját megrúgja, majd meg is dobja valamivel az állatot.

Az ítélethirdetést június 1-re halasztották.

Hazel Stevens ügyész azt mondta a bíróságon, hogy a videóban hallható, amint a West Ham játékosa a következőket mondja:

– Esküszöm, hogy megölöm, esküszöm, hogy megölöm.

A labdarúgó elismerte a vádat, miszerint szükségtelen szenvedést okozott egy védett állatnak. Testvére pedig beismerte, hogy tettestárs volt a bűntény elkövetésében, valamint felbujtó volt a bűncselekményben.

– Amióta ez a felvétel nyilvánosságra került, rengetegen bántalmaztak macskákat, és az ezekről készült felvételeket rendre közzé is tették különböző közösségi oldalakon

– hangzott el a bíróságon.

A bíróság meghallgatta a Premier League védőjét, aki bocsánatot kért tettéért, és azóta beleegyezett abba, hogy a két bengáli macskáját helyezzék át egy új otthonba.

A West Ham játékosát védő Trevor Burke ügyvéd elmondta, hogy ügyfelét 250 ezer angol font pénzbírsággal sújtotta klubja, és elvesztette az Adidas sportruházati céggel kötött jelentős szponzori szerződését.

Zoumát be sem választották a francia válogatottba.

Burke szerint ügyfele korábban kifogástalan jellemű volt, és kilenc, állatokkal foglalkozó jótékonysági szervezet részesült a bírságból.

Az ügyvéd azt mondta, hogy a védő bántalmazást szenvedett el, beleértve a fenyegetéseket is, mindez pedig teljesen megzavarta az életét

– írja a BBC.

Az RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals, vagyis egy állatvédő jótékonysági szervezet – a szerk.) főtisztje, Dermot Murphy a következőket mondta az esetről:

– Soha nem fogadható el, hogy így bánjanak egy állattal, és megdöbbentünk, amikor először felhívták a figyelmünket a videóra. Az esetet még szomorúbbá teszi, hogy a videót még meg is osztották a közösségi oldalon. Reméljük, hogy ez az eset emlékeztetni fog mindenkit arra, hogy minden állat megérdemli, hogy kedvesen, együttérzéssel és tisztelettel bánjanak vele, és hogy ne tűrjünk el senkitől kegyetlenséget.

Nyitókép: Itt látható, amint felrúgja a macskáját a focista

BBC

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Isten akkor küldi el hozzád a lelki társadat, amikor készen állsz igazán szeretni, nem akkor, amikor te akarod

Isten nem küldi el hozzád a lelki társadat, amíg a szíved valóban készen nem áll a találkozásra. Szeretünk hinni...

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...