5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekGazdaságBudapest, XVIII. kerület - Felszerelték a Malév-pálya új reflektorait

Budapest, XVIII. kerület – Felszerelték a Malév-pálya új reflektorait

Emelőkosaras autóról szerelték fel a Vilmos Endre Sportcentrumban található élőfüves pálya reflektorait.

forrás: Városgazda18

A világítási terv szerint a pálya megvilágítása 6 darab, egyenként 20 méter magas oszloppal, oszloponként 6 darab 2 000 watt teljesítményű fémhalogén fényvetővel lesz megoldva.

A lakókörnyezet közelségét figyelembe véve, a zavaró fény csökkentése érdekében aszimmetrikus lámpatesteket alkalmaztak, melyekre külön árnyékoló elemeket is telepítettek.

A hat oszlopnak köszönhetően a megvilágítás egyenletessége jobb, főként az alacsonyabb megvilágítási fokozatokban (helyi verseny és edzés). Az MLSZ kiírásának megfelelően a labdarúgópálya az emelt helyi versenyszintű világítást biztosítja, az átlagos megvilágítási szint 350 lux – írta a beruházást végző Városgazda18.

Forrás: Városgazda18

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work