-2.6 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Brutálisan megölte a feleségét, miközben a gyermekük a szomszéd szobában volt! 18+

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Apja rászólt gyermekére, hogy maradjon bent, de ő lement szüleihez. Ekkor látta vérző anyját és apját a késsel.

Brutálisan megölte a feleségét, miközben a gyermekük a szomszéd szobában volt

Emberölés bűntettében és kiskorú veszélyeztetésének bűntettében mondta ki bűnösnek szerdán bíróság azt a férfit, aki még 2012 őszén brutálisan megölte párját úgy, hogy gyermekük a szomszéd szobában volt. Az apa életfogytiglani fegyházbüntetést kapott, az ítélet szerint legkorábban 25 év múlva szabadulhat feltételesen.

A pár 1998-ban házasodott össze, 2003-ban pedig megszületett gyermekük. Egy ideig külföldön éltek és dolgoztak, 2004-ben költöztek haza, és vállalkozásba kezdtek Nyíregyházán. A férfi gyakran szerencsejátékozott, emiatt egyre többet veszekedett. Üzletük 2010-ben válságba került, ezért a férfi a következő évben ismét Írországba ment, hogy pénzt keressen, felesége pedig itthon maradt. A férfi ott ismét rákapott a szerencsejátékra, és több milliós adósságot halmozott fel, és ezt be is vallotta. Az asszony emiatt elhidegült tőle, és talált valakit.

Húsvétkor közölte férjével, hogy el akar válni, a férfi legközelebb szeptemberben jött haza Magyarországra. Ezalatt gyakran veszekedtek. Egyre biztosabb volt benne, hogy felesége megcsalja, így nem is utazott vissza időben. A gyilkosság napján a nő felhívta a barátnőjét és azt mondta neki, hogy fél hazamenni, ennek ellenére mégis megtette.

Este 9 óra körül értek haza, fél 10 lehetett, amikor az apa azt mondta gyermekének, hogy menjen be a szobájába és ne jöjjön ki akkor sem, ha kiabálást hall. Ezután kérdőre vonta az asszonyt és nem engedte meg neki, hogy felhívja az édesanyját. A kanapéra nyomta feleségét, aki továbbra is azt mondta, el akar válni tőle.

A férfi ezután ököllel esett neki, majd felkapott egy kerámiatálat és azzal ütötte a fejét. Az edény összetört, a férfi az egyik darabjával szúrta meg feleségét. A szomszédok hallották az asszony segélykiáltását, bekiabáltak az ablakon, és tojással dobták meg azt. A férj egy rövid időre leállt, bezárta az ablakot, ám ezután ismét nekirontott párjának, ezúttal késsel.

A gyerek időközben elhagyta a szobáját, és meglátta vérző anyját illetve apját a késsel. Sikítani kezdett, egy szomszéd rohant oda és folyamatosan nyomta a csengőt. A gyerek kinyitotta az ajtót, de ezt észrevette apja. Kilökte őt az ajtón, majd folytatta felesége bántalmazását. Nem sokkal később megérkeztek a rendőrök, de a férj nem nyitott ajtót, újabb sérüléseket okozott feleségének. Csak akkor állt le, amikor látta, hogy az egyenruhások átmásznak a szomszédos erkélyről hozzájuk. Az asszonyt azonban már nem tudták megmenteni,a nyakát ért szúrt seb olyan súlyos volt, hogy néhány perc alatt elvérzett.

“A törvényszék a büntetés kiszabásakor súlyosító körülményként értékelte a családon belüli erőszak, ezen belül is közeli hozzátartozók sérelmére elkövetett élet és testi épség elleni bűncselekmények rendkívüli elszaporodottságát. Nyomatékosító súlyosító körülményként értékelte, hogy a vádlott által elkövetett bűncselekmény gyermeke egész életére kiható nyomokat hagyott. Enyhítő körülményként értékelte – kisebb súllyal – a vádlott büntetlen előéletét, beismerő vallomását, megbánó magatartását, és az időmúlást“ – olvasható a Nyíregyházi Törvényszék csütörtöki tájékoztatásában.

A kép illusztráció!

Forrás: TheNews

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Vegyi fegyver bevetésével vádolták meg az ukrán hadsereget, nagyon sokan rosszul lettek, eddig halálos áldozatokról nincs hír..

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz...

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...