-1.8 C
Budapest
2023. január. 29. vasárnap

Brutális videó: nekifutásból leütött egy hajléktalant egy részeg férfi Sopronban, betört a koponyája – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A főügyészség egy videófelvételt tett közzé a brutális támadásról.

Nekifutásból, egyetlen ökölütéssel földre vitt egy soproni hajléktalant az a 28 éves férfi, aki ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség. A hajléktalan férfi az ütés után a betonnak csapódott, majd azonnal elvesztette az eszméletét, koponyája falcsonttájékából pedig kitörött egy csontdarab – olvasható az ügyészség közleményében.

A vádirati szerint az elkövető aznap éjjel – már ittasan – bement sörért egy soproni boltba, ám ezelőtt már próbált belekötni a hajléktalan férfiba, de az nem foglalkozott vele.

A vásárlás után az üzletből az élettársával kilépő vádlott a tőle nem messze sétáló, dülöngélő hajléktalan után ment, majd belerúgott. A sértett erre sem reagált, csupán megfordult, aztán visszafelé, az üzlet felé indult, majd az üzlet előtt megállt az úttesten.

Támadója ekkor nekifutásból rárontott, majd egyetlen ökölütéssel földre vitte őt. Az áldozat azonnal elvesztette az eszméletét. Az elkövető még kétszer megütötte könyökkel a magatehetetlen férfit mellkasának felső részén, a nyaka tájékán, mígnem élettársa lerángatta az eszméletét vesztő hajléktalanról.

A magatehetetlen hajléktalant a közelben tartózkodó fiatalok húzták le az úttestről, majd ők állították meg az elmenekülni akarót is, illetve értesítették a hatóságokat.

Az otthontalan férfi életveszélyes állapotba került, koponyájából kitörött egy csontdarab, emellett kemény agyburok fölötti vérzés lépett fel nála.

A korábban súlyos testi sértés miatt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt, valamint más bűncselekmények miatt is többször elítélt férfival szemben kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

Videó a támadásról:

Forrás: Blikk.hu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Helyreállt vasárnap hajnaltól a menetrend a Budapest-Miskolc vonalon

Várhatóan vasárnap hajnaltól már nem kell késésekkel, vonatkimaradásokkal számolni a Budapest-Miskolc vonalon, mivel megjavították a sorompót Rákosliget és...

Hungarians love online games!

Hungarians fell in love with online games during the Covid period and have been playing games ever since. Casino,...

A nagy pénzrablás: videón, ahogy a budapesti tolvajok tömbökké olvasztották a lopott aranyat – videó

Egykilónyi, 14 millió forint értékű aranygranulátumot dolgoztak fel a tolvajok. Aranytömbökké olvasztották a lopott aranygranulátumot a tolvajok, akikkel szemben...

Elő a szelvényekkel! – mutatjuk a hatos lottó nyerőszámait

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 4. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 1 (egy) 3 (három) 17 (tizenhét) 26 (huszonhat) 40 (negyven) 45 (negyvenöt) Nyeremények: 6 találatos...