7.1 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Brutális terrortámadást akadályozott meg az izraeli titkosszolgálat

Dátum:

Megosztás:

Benjamin Netanjáhu azt állította a NATO-tagállamok nagyköveteinek, hogy az izraeli titkosszolgálatoknak köszönhető, hogy Európát nem érte egy szeptember 11-hez hasonló brutális terrortámadás.

Az izraeli miniszterelnök szerint annak köszönhető, hogy sikerült több tucat, Európába tervezett terrortámadást megakadályozni, hogy az izraeli titkosszolgálat jól végezte a dolgát, és a rendelkezésre álló információkat mindig megosztotta a többi ország hatóságaival. Benjamin Netanjáhú azt is elmondta:

„Ezek a merényletek olyan szörnyűek lettek volna, amilyet még Európában senki nem látott, sőt, még annál is borzasztóbb, mivel a terroristák a polgári légi-forgalmat vették célba. Izrael azonban meghiúsította ezt, és ennek köszönhetően rengeteg európai ember életét sikerült megmenteni”

– fogalmazott Benjamin Netanjáhu. Azt azonban nem árulta el, hogy ezeket a brutális merényleteket pontosan mikor, hol és kik tervezték.

A kormányfő azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy szerinte Izrael a legkomolyabb erő a Közel-Keleten, amely a radikális iszlám ellen harcol.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Szégyen, ahogy kinéz Berki Krisztián sírja: megszólalt az édesanyja

Közel tizenegy hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt ferencvárosi otthonában, ám végső nyughelyére még mindig nem került...

EU: „2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak kell lennie”..

Az Európai Unió egy új törvény betartatására készül, amely előírja, hogy 2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak...

Háború a budapesti társasházban: „Ezek szárnyas patkányok”

Valóságos harci állapot van abban a XXII. kerületi társasházban, ahol egy bácsi mindennap eteti ablakából a galambokat, ezzel...

„EZ MAGA A POKOL! egy perc alatt tűnt el!” – Százak keresik a viharban eltűnt 6 éves Gergőt!

Százak keresik már közel egy napja azt a 6 éves autista kisfiút, aki otthonról tűnt el a szélviharban....