7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóBrutális állatkínzás Hajdú-Biharban: fejbe lőtt kutyát találtak - 18+

Brutális állatkínzás Hajdú-Biharban: fejbe lőtt kutyát találtak – 18+

Egy budapesti állatkórházban próbálják megmenteni a püspökladányi kutyát.

A püspökladányi Mancsmentő Állatvédő Egyesület a közösségi oldalán osztott meg egy felkavaró történetet, miszerint vasárnap este a várostól távol eső bekötőút melletti bokorban egy fejbe lőtt kutyát találtak – írja a haon.hu.

Az ebet közvetlen közelről, egy sörétes puskával lőtték meg. Az állatot hétfő este egy budapesti állatkórházba szállították, szerdára már a CT eredménye is megvolt.

Facebook-post

A lövés miatt az állat alsó állkapcsa több helyen eltört, a nyelve szétszakadt, és a szájpadlásából is több darab hiányzik, amely így lényegében megsemmisült, ráadásul a sérülései körülbelül kéthetesek. A kezelés részeként a nyelvét összevarrták, az állkapcsából pedig eltávolították az elhalt csontokat.

A kutya gyomorszondát kap, így kezdik el erősíteni, és implantátumot fog kapni. A brutális állatkínzás miatt feljelentést tettek a rendőrségen.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem