13.6 C
Budapest
2022. szeptember. 26. hétfő

Brit védelmi miniszter azt mondja, hogy az orosz haditechnika silány, az orosz vezetés hanyag, a logisztika csapnivaló és Putyin cselekedetei a 77 évvel ezelőtt legyőzött fasizmust és zsarnokságot tükrözik… – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

A brit védelmi minisztert azonban nem elégedett meg ennyivel, így folytatta:

A háború kezdetén:

“Az orosz katonáknak egészen az ukrán határ átlépéséig nem mondták meg, hogy mi a feladatuk, így lehetőségük sem volt a felkészülésre”.

“Nem meglepő, hogy ilyen körülmények között 70 kilométernyi előrenyomulás után összeomlott a logisztikai rendszer, az orosz alakulatok ezért „a világ legnagyobb közlekedési dugójába” ragadtak bele, és gyorsan elfogyott üzemanyaguk és élelmük is”

– mondta a brit védelmi miniszter.

“Az orosz katonai járművek „olcsó gumijai” rendre defektet kaptak, a teherautók futóműveinek gömbcsuklói eltörtek, és az elhagyott orosz járművekben gyakran találni olyan ukrajnai térképeket, amelyeket még az 1980-as években nyomtattak”..

(A brit védelmi miniszter mintha azt akarná mondani, hogy csoda, hogy egyáltalán odataláltak az oroszok Ukrajnába, … szerk.  )

Ben Wallace, a brit védelmi miniszter így folytatta:

“Lelőtt orosz SZU-34-es vadászbombázókban találtak olyan GPS-berendezéseket, amelyeket ragasztószalaggal rögzítettek a műszerfalra, hogy a pilóták egyáltalán tudják, merre járnak”.

A brit védelmi miniszter kijelentette: Putyin … cselekedetei a 77 évvel ezelőtt legyőzött fasizmust és zsarnokságot tükrözik.

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket!

Hirmagazin.eu

mandiner nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Megtartotta körzetét a baloldal Újpesten

Győzött az ellenzék a IV. kerületben. Egy baloldali körzetet hozott a vasárnap tartott időközin az ellenzék, Maholányi Zsolt, a DK, az...

X-Faktor 2022: tényleg valóságshow lett a tehetségkutató műsorokból?

2004. január 10-én a Megasztár első élőben közvetített döntője új fejezetet nyitott a hazai kereskedelmi tévézés történetében. A műsor hat...

Hiába ment Gyurcsány Miskolcra kampányolni, a Fidesz jelöltje nyert

Barta Gábor, a Fidesz-KDNP jelöltje közösségi oldalán köszönte meg a választók bizalmát. Barta Gábor nyerte Miskolc 3. számú egyéni választókerületében...