34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Bréking! Oroszország folytatná a tárgyalásokat Ukrajnával, de Zelenszkij nem tárgyal, mert megmondta: a háborút megnyerjük, nem tárgyalok! .. Amennyiben Ukrajna nem tárgyal, az oroszok 50 db interkontinentális rakétát vetnek be..- Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Bréking! Oroszország folytatná a tárgyalásokat Ukrajnával, de Zelenszkij nem tárgyal, mert megmondta: a háborút megnyerjük, nem tárgyalok! .. Amennyiben Ukrajna nem tárgyal, az oroszok 50 db interkontinentális rakétát vetnek be..

A tárgyalások leállítása ukrán kezdeményezés volt, mondta el Putyin tanácsadója.

Az Index arról ír az orosz hírügynökség, a TASZSZ tudósítása alapján, hogy Vlagyimir Medinszkij orosz elnöki tanácsadó vasárnap közölte: Oroszország kész folytatni a Kijev kezdeményezésére leállított tárgyalásokat Ukrajnáva. „Mi a magunk részéről készen állunk a párbeszéd folytatására. Szeretném azonban hangsúlyozni, hogy

a további béketárgyalások labdája Ukrajna térfelén van.

A tárgyalások leállítása teljes mértékben ukrán kezdeményezés volt” – mondta egy fehérorosz televíziós csatornának adott interjúban, hozzátéve, hogy „Oroszország soha nem zárkózott el a tárgyalásoktól, még a legfelsőbb szinten sem”, amit elmondása szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök is többször megismételt.

„Az államfőknek azért kellene találkozniuk, hogy végleges megállapodásokat kössenek, és dokumentumokat írjanak alá, de nem azért, hogy fényképeket készítsenek”

– magyarázta.

Amennyiben Ukrajna nem tárgyal, Putyin hamarosan ötven db interkontinentális rakétát állít hadrendbe.

656518 591063 eszak korea raketa

A hordozó 10 tonna súlyt elérő, szétváló töltetet képes a világ bármely pontjára eljuttatni, akár az Északi-, akár a Déli-sarkon keresztül.

Dmitrij Rogozin, a Roszkoszmosz Orosz Szövetségi Űrügynökség vezérigazgatója vasárnap Telegram oldalán elmondta, hogy nemsokára Oroszország ötven Szarmat interkontinentális ballisztikus rakétát állít hadrendbe.

Hozzátette, hogy a fegyverrendszerek kiszállítása ősz végével várható.

Rogozin, akit az Interfax orosz hírügynökség idézett, közölte azt is, hogy a nehéz interkontinentális ballisztikus rakétákat, amelyek egyszerre több hiperszonikus – Avantgard – csapásmérő egység hordozására is alkalmasak, Krasznojarszkban fogják legyártani. A

18 ezer kilométer hatótávolságú Szarmat első tesztindítását április végén hajtották végre az Arhangelszk megyei pleszecki kísérleti űrrepülőtéren.
Az orosz védelmi tárca közlése szerint a hordozó 10 tonna súlyt elérő, szétváló töltetet képes a világ bármely pontjára eljuttatni, akár az Északi-, akár a Déli-sarkon keresztül. Az első egységeket a szibériai Krasznojarszkban fogják hadrendbe állítani.
Az interkontinentális rakáték handrendbe állítása után, már egyáltalán semmi esélye nem lesz annak, hogy Putyin tárgyalóasztalhoz üljön Zelenszkijjel, hanem a szavak helyett beszéljenek a tettek.

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket! Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...