35.2 C
Budapest
2022. augusztus. 17. szerda

Breaking – Ítélet a VV Fanni ügyben – a bíróság döntése az országot lázban tartó rejtélyes bűncselekmény ügyében

Dátum:

Megosztás:

Ma ítélet született az egykori villalakó, VV Fanni halálának ügyében. A fiatal lány 2017-ben tűnt el, holtteste mai napig nem került elő. Ígéretéhez híven VV Fanni édesanyja eljött lánya feltételezett gyilkosának ítélethirdetésére.

VV Fanni édesanyja, Novozánszki Sándorné a bíróság folyosóján / Fotó: Pozsonyi Zita

VV Fanni édesanyja, Novozánszki Sándorné a bíróság folyosóján / Fotó: Pozsonyi Zita

Az édesanya, Novozánszki Sándorné remegő gyomorral várta, hogy – várhatóan – 10 órakor a bírónő elmondja a verdiktet. – Bármilyen ítélet is születik fegyelmezetten elfogadom – mondta lapunknak a bíróság folyosóján, a tárgyalás előtt.

Délelőtt 10 óra előtt a vádlott is megérkezett a bíróságra, Fanni édesanyjától pár méterre egy padon várta, hogy elkezdődjön az ítélethirdetés.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Az ítélethirdetés tíz óra után pár perccel meg is történt: B. Lászlót bűnösnek találták és életfogytiglani szabadságvesztést kapott.

Legkorábban 25 év múlva szabadulhat.

A bíró negyed 11-kor már el is rendelte B. László előzetes letartóztatását, azaz az elítélt már nem megy sehova a bíróságról, csakis a börtönbe.

Előzmények

VV Fanni halálának ügyében a fő vádlott B. László, aki évek óta határozottan tagadja hogy megölte volna a lányt, az emberrablást azonban korábban elismerte.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

B. László az utolsó szó jogán is az ártatlanságát próbálta bizonyítani az előző tárgyaláson. Egyedül abban tartja hibásnak magát, hogy nem hívott mentőt akkor, amikor eszméletben állapotban találta Fannit, hanem karjaiban vitte le a garázsba, majd autójába tette és elhajtott vele együtt. A magatehetetlen lányt állítása szerint átadta egy ismeretlen férfinak, holtteste azóta sem került elő.

Fanni édesanyja szerint lánya gyilkosa egyértelműen B. László. Az édesanyja korábban így nyilatkozott elhunyt lányáról, Fanniról:

Tudom, hogy sokan megszólnak ezért, de meg kell érteniük, hogy egy 24 éves felnőtt lányt senki nem tud megállítani. Nem papoltam neki, cserébe teljes őszinteséget és felfoghatatlanul sok szeretetet kaptam.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Mit tegyünk, ha az idegeskedés miatt fáj a gyomrunk?

A gyomorfájdalom több ok miatt is kialakulhat. A fájdalmat kiválthatják vírusfertőzések, savas reflux, de gyomorfekély is állhat a...

Féltékenység, pénz, megcsalás – ezek a szakításhoz vezető leggyakoribb indokok

A kapcsolatok gyakran ugyanazokon a problémákon csúsznak el. Ilyen a pénz, az elköteleződés kérdése vagy a kommunikáció hiánya....

Eddig ezt cm-ben nem tudták túlszárnyalni, 230 cm és 82 kg-os, kapitális harcsa..

Óriás harcsát fogtak a gyomaendrődi Sirató-holtágon még két éve, de azóta sem fogott Magyarországon senki ilyen hosszú hatcsát.. Kétszázharminc...

Rájöttek hogy valami nem jó, így szigorította a fakivágás – nemrég enyhített – szabályait az agrárminiszter.

 A mai Hivatalos Értesítőben megjelent miniszteri utasítás korlátozza a tarvágás lehetőségét, és azt is kimondja, hogy a megnövekedett...
facebook