34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Breaking! Amerika kimutatta a “foga fehérjét”! Konkrétan beavatkozik az orosz-ukrán háborúba, csapatokat küld Ukrajnába!.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Terv a tervekhez: A katonai alakultok, amerikai speciális egységek (nem kis számban) az Egyesült Államok újra megnyitott nagykövetségét fogják védeni Kijevben.

A tervek az ukrajnai katonai jelenlétről Joe Biden elnök asztalán vannak/ Fotó: MTI/EPA/David Maxwell

A tervek az ukrajnai katonai jelenlétről Joe Biden elnök asztalán vannak/ Fotó: MTI/EPA/David Maxwell

A Pentagon, az amerikai hadügyminisztérium letette Biden asztalára a tervet, amit csak alá kell írnia az USA elnökének, miszerint katonákat (speciális katonai alakultaokat) küld Ukrajnába – a csapatok az egy hete újranyitott amerikai nagykövetség épületét védenék Kijevben – írja a The Wall Street Journal. A tervek jelenleg Joe Biden amerikai elnök asztalán vannak, az ő döntésén múlik, elindulnak-e a csapatok.

A döntés nem egyszerű, mivel részben a diplomaták biztonságát kell garantálni, ami egyfelől érthető, másfelől viszont az amerikai katonai jelenlét tovább fokozhatja a feszültséget a nagyhatalmak között.

A lap emlékeztet rá: noha a katonák kizárólag biztonsági feladatokat látnának el, a nagykövetség épülete a hagyományos orosz rakéták hatótávolságán belül van, így az amerikai hadsereg csapatait minden további nélkül érheti orosz támadás.

A WSJ szerint a csapatok áthelyezése provokálhatja Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy csapást mérjen az amerikai személyzetre és csapatokra ukrán területen.

Szoros kapcsolatban állunk a külügyminisztérium szakértőivel azzal kapcsolatban, milyen intézkedésekre van szükség a kijevi nagykövetség védelmére

– közölte a Fehér Ház szóvivője, John Kirby. A nagykövetséget február 24-én, az orosz támadás megkezdésekor ürítették ki, a diplomaták nagy részét Lengyelországba telepítették át.

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket! Hirmagazin.eu

blikk nyomán

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...