27.2 C
Budapest
2022. június. 30. csütörtök

Botrányosra sikeredett a Gáspár család tévés visszatérése

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Gás­pár Eve­lin anyu­kája út­mu­ta­tá­sai és őr­jön­gése köz­ben pró­bált meg­küz­deni a szá­mára is­me­ret­len kony­ha­mű­vé­szet­tel.

Gáspár Evelin szerda este visszatért a tévé képernyőre édesanyja oldalán. Beáék Istenes Bence Hagyjál főzni! című műsorában okoztak felfordulást. Győzike nagyobbik lánya ugyanis teljesen kezdő a konyhaművészet terén, ezért anyukája igazságtalannak érezte a főzésre kapott időt. Először alkudozni próbáltak, majd sértődötten otthagyták a forgatást. Persze végül sikerült visszacsábítani őket a kamerák elé, és aztán már minden gördülékenyen ment.

Botrányosra sikeredett a Gáspár család tévés visszatérése
(Fotó: Instagram)

Megkeresésünkre Evelin elmondta, hogy eleve azért kérték fel a műsorban való szereplésre, mert édesanyjával ellentétben, ő egyáltalán nincs otthon a főzésben.

Anyu nagyon jól tud főzni, írt egy szakácskönyvet is. Mind a nemzetközi, mind a hazai konyhában otthonosan mozog. Én nem tudok főzni, egyszerűen nem vagyok ráutalva, hiszen anya mindent megcsinál

– kezdte a Gáspár lány a Ripost-nak.

Majd kitért a forgatáson fellépet apróbb konfliktusra is.

“A szerkesztőknek nem volt nehéz dolguk, ugyanis anyu szakácskönyvéből válogattak, és persze a legnehezebb recepteket kaptam, emiatt sok dologgal kellett megküzdenem a műsor elején”  – folytatta Evelin, akinek egyelőre esze ágában sincs mesterszakáccsá képezni magát.

Egyelőre még nem. Időhiányban is szenvedek. De ettől függetlenül fontosnak tartom a főzést, ha egyszer családom lesz, biztosan helyt fogok állni. A szakácskönyvek meg úgyis a segítségemre lesznek” – viccelődött Evelin, aki ezek szerint aligha ért egyet azzal a híres mondással, miszerint a férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Flört a kocsmában: Egy szexi kísértet akarta elcsábítani a szellemvadásznőt

Döbbenetes eseményről számolt be Rachel Parsons. Rachel Parsons idestova húsz esztendeje tevékenykedik lelkes szellemvadászként, rendíthetetlenül deríti fel a paranormális...

Előkerült a térfigyelő kamera felvétele a Jókai utcai házomlásról – felkavaró videó (18+)

Szinte teljesen leomlott hétfő délelőtt Budapesten a Jókai és az Aradi utca sarkán található épület teteje és az...

Eldőlt: 2035-től nem lehet új benzinzes és dízeles autót venni az EU-ban

Ma, szerda hajnalban elfogadták az Európai Unió tagországai a klímavédelmi törvényeket, miszerint 2035-től a tagországok területén betiltják a...

Ekkora baj közelít? Az állam mostantól vészhelyzetben átveheti az energiacégek irányítását

Az orosz–ukrán háborúra hivatkozva, rendelettel készítette elő a magyar kormány, hogy a magyar állam az ellátás folyamatosságára és...