17.4 C
Budapest
2022. május. 25. szerda

Botrányosra sikeredett a Gáspár család tévés visszatérése

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Gás­pár Eve­lin anyu­kája út­mu­ta­tá­sai és őr­jön­gése köz­ben pró­bált meg­küz­deni a szá­mára is­me­ret­len kony­ha­mű­vé­szet­tel.

Gáspár Evelin szerda este visszatért a tévé képernyőre édesanyja oldalán. Beáék Istenes Bence Hagyjál főzni! című műsorában okoztak felfordulást. Győzike nagyobbik lánya ugyanis teljesen kezdő a konyhaművészet terén, ezért anyukája igazságtalannak érezte a főzésre kapott időt. Először alkudozni próbáltak, majd sértődötten otthagyták a forgatást. Persze végül sikerült visszacsábítani őket a kamerák elé, és aztán már minden gördülékenyen ment.

Botrányosra sikeredett a Gáspár család tévés visszatérése
(Fotó: Instagram)

Megkeresésünkre Evelin elmondta, hogy eleve azért kérték fel a műsorban való szereplésre, mert édesanyjával ellentétben, ő egyáltalán nincs otthon a főzésben.

Anyu nagyon jól tud főzni, írt egy szakácskönyvet is. Mind a nemzetközi, mind a hazai konyhában otthonosan mozog. Én nem tudok főzni, egyszerűen nem vagyok ráutalva, hiszen anya mindent megcsinál

– kezdte a Gáspár lány a Ripost-nak.

Majd kitért a forgatáson fellépet apróbb konfliktusra is.

“A szerkesztőknek nem volt nehéz dolguk, ugyanis anyu szakácskönyvéből válogattak, és persze a legnehezebb recepteket kaptam, emiatt sok dologgal kellett megküzdenem a műsor elején”  – folytatta Evelin, akinek egyelőre esze ágában sincs mesterszakáccsá képezni magát.

Egyelőre még nem. Időhiányban is szenvedek. De ettől függetlenül fontosnak tartom a főzést, ha egyszer családom lesz, biztosan helyt fogok állni. A szakácskönyvek meg úgyis a segítségemre lesznek” – viccelődött Evelin, aki ezek szerint aligha ért egyet azzal a híres mondással, miszerint a férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

3 érv, hogy miért a faktoringot érdemes választanod vállalkozóként

2022-ben talán minden eddiginél fontosabb, hogy vállalkozóként alternatív pénzügyi megoldásokat is eszköztárunkba emeljünk. A vállalkozói hitelek egyre drágábbak, és...

Rendkívüli bejelentés: Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány – videó

Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/505480614638923 Facebook Hirmagazin.eu

Kidobták a szülei, ezért akart öngyilkos lenni a fiú Margit-hídon

Fináncz Dominik szerda délután munka után sétált hazafelé, amikor meglátta a Margit híd korlátjába kapaszkodó fiatalt. Zsigereiben érezte, hogy...

Kevesebb és drágább lesz idén a hazai görögdinnye: akár 40 százalékkal is többet fizethetünk érte, mint tavaly

Az importverseny viszont idén várhatóan valamivel kevésbé szorítja majd a hazai dinnyetermelőket, hiszen az extrém magas üzemanyagárak miatt...