20.4 C
Budapest
2022. május. 17. kedd

Botrány a Hős utcában: elkergették az ATV stábját, veréssel fenyegették a riporternőt (A cikk videót tartalmaz)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest – Elkergették a Hős utcából az ATV stábját. A Hős utcához közel lakók borzalmas, tarthatatlan állapotokról számoltak be.

Mint arról már a Blikk is beszámolt, az 1-es villamos vonalát szinte ellepték a bedrogozott fiatalok, akik élőhalott zombi módjára fetrengenek a megállókban és a környéken. Az ATV egyszer már forgatott a Hős utcában, ahol felfoghatatlan nyomor uralkodik. A riportot követően több rendőr jelent meg a környéken, akik lassanként elkapták a dílereket és megpróbálták helyreállítani a rendet.

A csatorna most ismét megpróbált a Hős utcai gettóban forgatni, azonban a stábot nem várta más csak trágárság és agresszió: üvegekkel kezdték el dobálni őket, veréssel fenyegették a riporternőt és elkergették őket a helyszínről.

A Hős utcai problémára azért is nehéz megoldást találni, mert a 150 lakásból 120-ban önkényes lakásfoglalók élnek, akik nem hajlandóak távozni. Az önkormányzat most azt tervezi, hogy lebontják a gettót, helyére pedig egy sportlétesítményt húznak fel.

A problémát ez viszont nem oldja meg! A hatóságok állandó jelenléte miatt a drogosok lassanként átszivárogtak Zuglóba és Kőbányára. A két kerületnek pedig olyan részeit kezdték el “megfertőzni”, melyeket korábban csendesnek ismert mindenki.

“Ide zarándokoltak át a drogosok, és amit én hallottam, hogy már nemcsak drogosok, hanem dílerek is ideszoktak, ami még inkább egy nagy veszélyforrás, akár fegyvert is hordanak maguknál, olyan eszközöket, amik veszélyesek az emberi életre” – mondta az ATV-nek egy helyi lakos.

A környéken élők arról számoltak be, hogy mindössze 15 perc leforgása alatt, legalább 20-25 tűt szedtek össze az édesanyák az egyik iskola és bölcsőde mellől a parkban.

Egy másik, hasonlóan borzasztó incidens során, egy hajléktalan azért köpött le egy rák- és cukorbeteg idős nőt, mert az nem adott neki 100 forintot.

Forrás: Blikk

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Kapcsolódó hírek

Tragédia: durrdefektet kapott és felborult egy tűzoltóautó Borsodban

Annyira siethettek egy tűzesethez a kazincbarcikai tűzoltók, hogy a konvoj lajtoskocsija durrdefektet kapott és felborult. Személyi sérülés nem...

Észak-Korea – Kim DzsungUn: Nem koronavírus, hanem egy országon átviharzó lázas megbetegedés az, amiben benne vagyunk – A helyi állami sajtó szerint lázas betegekből...

Világsajtó - Letarolja Észak-Koreát a koronavírus: teszt és vakcina nélkül küzdenek a humanitárius katasztrófa ellen Sokáig tagadta Észak-Korea diktátora,...

Az orosz oligarchák paradicsomában van villája Zelenszkijnek, amelyet fedőcégeken keresztül birtokol – Szólj hozzá!

A több mint 400 négyzetméteres villa mindössze 400 méterre fekszik a tengerparttól. Volodimir Zelenszkij vagyonát egyes források egymilliárd dollárra...