7 C
Budapest
2023. február. 2. csütörtök

Botrány a budapesti üzletben: Százezerért akartak eladni egy uborkát

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Még szerencse, hogy a szemfüles vásárló tüzetesen megnézte a blokkot, ugyanis 122 ezret kellett volna fizetnie a bevásárlásért.

Hihetetlen történetet osztott meg a 3. kerület Facebook-oldalán egy dühös vásárló: majdnem sikerült 99.999 forintot fizetnie 1 db kígyóuborkáért.

“Kiderült, hogy 1 db kígyóuborkára írt be automatikusan annyit a pénztárgép, mert nem ragasztottam rá külön matricát a zöldség-osztályon. Ez eddig nem is volt követelmény, mivel darabáras, így megszokásból csak betettem a kosárba a többi holmi közé és mentem a pénztárhoz. Számomra kicsit érthetetlen, hogy ha meg is változtatták a rendszert (biztos volt rá okuk), akkor miért pont így, hogy automatikusan egy ekkora árat számol a rendszer a pénztárnál. Miért fogadja el egyáltalán a rendszer, ha “szabálytalanul”, matrica ráragasztása nélkül akartam megvásárolni?”

– tette fel a kérdést a férfi, aki felhívta a figyelmet arra is: mi van, ha valaki oda sem figyel, és automatikusan kifizeti bankkártyával az összeget?

Botrány a budapesti üzletben Százezerért akartak eladni egy uborkát 1
Fotó: Facebook

Természetesen nem kérte az árut, így az levonásra került a végösszegből végül.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Döntött a kormány, módosította az adósságrendezés szabályait

Több, a családi csődvédelem szempontjából meghatározó törvényt is felülírt a kormány legfrissebb határozatával, amelyben átírták az adósságrendezés szabályait.   Rendeletben...

HRW: Ukrajna a nemzetközi jog által tiltott aknákat vetett be Izjumnál – írja az euronews.com

Nemzetközi jog által tiltott aknákat használ Ukrajna - állítja a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi jogvédő szervezet. A tiltott...

Hatvan házkutatás – Újabb orvosok és cégvezetők kerültek rendőrkézre

A gyógyászati segédeszközös csalási ügyben 250 rendőr csapott le 6 orvosra, 8 cégvezetőre és 3 alkalmazottra. Újabb 17 embert...

Időjárás! .. Holnap jön a havazás, és aztán olyan lehűlés, amely nem engedi elolvadni a havat – videó

Nagy esély van arra, hogy hosszú, kemény tél áll előttünk.. Napos idő várható február 2-án, a hagyomány szerint pedig...